9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@genclerbirlikli boyle boyle 3 te 1 oldu sansimiz
-
@hattorihanzo bi de bakanlığa kızıyoruz, adamlar bizi düşünüyor
-
@hattorihanzo eskişehir SGK da orda çalışıyo o da denetmen sor başkanı yakalayıp dedim sormuş o da sağolsun
-
Kamu ihale kurumunu asil olarak kazanan 3 kişi var bizim listede. Diğer kurumları da kazanmışlar mı bakalım bir, başka kurumları kazananlar listesi nerelerde(mükerrer olmasın) ?
-
http://www.haberturk.com/tv/programlar/video/ozel-roportaj-23-mart-2018-calisma-bakani-julide-sarieroglu/466062
Bizzat duymak isteyenler icin Dk 22 de bakan hanim gayet ciddi -
-
@halipür-meral yanliz bakan hanim bizle ilgili soru sorulmadan aciklama yapma istegi duymus bu cok iyi birsey bence moderator de bosver denetmen yardimclarini dercesine baska sorulara gecmek istemis hemen
-
@kai-hitwatari buldum listeyi orada yok bu ě arkadaşımız onları da eklersek 171arkadaşımızı uğurlamışız(guy olanlar hariç) yedekler için gerçekten çok verimli olacak bu alım şimdiden tüm arkadaşlarımız için hayırlı olsun diyelim
-
@halipür-meral bu spikeri bulup ağzını yolmak lazım bi dur da bizim hakkımızda bir şey diyor 10 saniye konuşsun bırak da kaç aydır ne taşeronmuş arkadaş hemen atladı taşeron diye
-
@drago şansımız ilk aşamaya göre yükseldi. Koca bir issiz olarak mutluyum. Allah kimseye şu psikolojiyi yaşatmasın. Issiz arkadaşlar çatır çatır yerleşir insallah.
-
@kai-hitwatari İnşallah hocam, inşallah gerçekten ihtiyacı olanlara nasip olur
-
@drago Allah bereket versin daha açıklanacak gsb, dernekler,aspb var yapılacak hazine, kalkınma, tbmm var listesi yayınlanmayan dış ticaret var. Eminim giren baya olmuştur buralardan da. 200 ü bulur toplam bence.
-
yedeklerde ilk 100 sevinse mi acaba
-
@mağdurum ilk 170 sevinsin
-
@mağdurum eger listeden bu arkadaslar elenmediyse sevinelim. Listeden cikarildiysa ki oyle yapacaklarini sanmiyorum o zaman sevinmek nafile.
-
@kai-hitwatari ve birde guy olayı var tabi guya başlayıp neredeyse aynı maaşla tüm düzenini değiştirip gül gibi maliye bakanlığı varken buraya geçmeye çalışan arkadaşlar olacaktır umarım guy olup da listeye giren kişi olmaz.
-
Arkadaşlar iyi aksamlar. Ben dis ticareti kazandım ve 2 arkadaşım daha kazandı. Listeden 3 kisi düşebilirsiniz. Gerçi istanbul ankaradan dolayı dis ticareti tercih etmeyebilirler bana göre saçma da olsa kendi takdirleridir. Sizlere süreçte başarılar dilerim.
-
hep mutsuz mutsuz sinav bekledim mulakat bekledim elendim yine bekledim..yani ilk 100 yedekte olsam cok sevincek durumdayim.
-
@mağdurum dur bakalım, belki asil listeye girersin.
Herkes yedekten girmeye bile razı. Bizi düşürdükleri hâle bakın :))) -
@andy-dufresne Allah razı olsun hocam. Şu işsizlik kafasından bir arkadaşımız dahi kurtulsa şu kadar süreyi bekleyişine güzel bir hediye olur.