9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@poisson hocam başkan varken böyle bir açıklama yapsı zaten büyük bir riskti. Nasil dmler atildigini bilmiyoruz argo mesajlar dahi atilmis olabilir. Surecin disindaki birine saygisizca davranildiysa yanlis bunu da kabul etmek lazim. Fakat bu kadar bekleyişe ufak eleştiriler normaldir.
-
Süreçle uzaktan yakina alakasi olmayan bir yetkili baskanin ziyareti sirasinda düsünceli davranip 1600 kisi adina soruyor ve bunu da paylasiyor üstüne bir de dm den saygisizca mesajlar yiyor bu hiç olmamis bizi bekletenler sgk değildi bakanlikti anlayin şunu
-
Pazartesiden itibaren heran açıklanabilir diyebilirmiyiz
-
@brzezinski bakanliktaki süreç
-
Bakanlığın kulağına ay sonu kendimi yakacağım haberi gittiyse demek ki işleri hızlandırdılar Şaka bir yana maddeler geçerliliğini korumaktadır arkadaşlar lütfen hassas davranalım.
@eşref-i-mahlukat, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)Kıymetli dostlar Acil Eylem Planı’nı açıklıyorum:
- Başkan MSB mülakat sonucu açıklama twiti atınca daha önce konuştuğumuz gibi kimse yorum, rtw ve fav atmayacak.
- Kim işe başlar Allah bilir ancak işe başlayacak arkadaşlar derneğe üye falan olmasın. Sinan bey rtw yapmaktan başka bir icraat yapmadı hoş rtw’leride bizim gazımızı almak için yapıyor.
- Mevcut Bakan değiştiğinde herkes imkanı ölçüsünde sadaka dağıtacak ve bu haber memleketin çeşitli yerlerinde coşku ile kutlanacak.
- Ay sonuna kadar sonuçlar ilan edilmezse bir bidon 97 oktan kurşunsuz benzin ayarlayın Bakanlık binası önünde kendimi yakıcam
-
Hocam bilmeyenler için şöyle söyleyeyim.İlk başta 9.promosyon en geç perşembe- cuma diye bir tweet geldi.Sonrasında herkes okuduysa siliyorum tweeti (Gülen dalga geçen surat) Ben duyduğumu söyledim.Olmazsa bana kızmayın sakın (Düşünen adam emojesi).Evet arkadaşlar sanırım dm den hakaretler bu tweetten sonra geldi.Şahsi düşüncem ilk tweet ne kadar heyecanlandırdıysa da bu 2. Tweet biraz ciddiyetten uzaktı.Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
-
@kai-hitwatari bunun doğru olmadığını zaten mesajımda belirttim. Bu kadar kırılgan ve hassas olmaları yapılan açıklamayı ergen bir tavırla silmeleri bekleyen 1600 kişiye ayıp madem hassas davranılabiliniyor bizim 6aylık bekleyişimiz için bazı bedeller ödenmeli.sadece bunu söylüyorum. ayrıca SGK çatısı altında olan herkes bu bekletilişin sebepsiz oluşuyla bence alakalıdır.
-
@denetcii ha sorumluluk almamak adına mı silmiş hem de. yani duyum verdiği için yazılmamış bahsettiği alındığı mesajlar. duyduklarını haketmiş kusura bakmayın ama ben başkanla görüşmüş olsam söyleneni yazarım elçiye de zeval olmaz derim konuyu kapatırım. o noktada kimsenin vay efendim sen nasıl duyduğunu söylersin diye küfür edeceğini sanmıyorum ki öyle bir platformdan 6 aydır cevapsız kalmış insanları ilgilendirecek bir şeyler yazıyorsam göze alırım bir iki dikeni. sinir oldum resmen bizi neler hissettiğimizi umursamıyorlar.
-
@poisson hocam adama sovdun mu dogru soyle :)))
-
@poisson Dostum öfke ve tepkinizi çok iyi anlıyorum, bunca bekleyişin illa ki bir tepkisi olmalı ancak doğru adrese yönelmeli bu tepkiler. Yoksa kırıcılıktan öteye geçmeyecektir. Süreçle hiç alakası olmayan birisi alacağı tepkiden de habersiz bir biçimde paylaşım yapmış. Süreçten sorumluluğu olmayan kişilere böyle yüklenmek doğru değil bana göre. Biz alışığız tepki görmeye, sürecin içerisindeyiz uzunca zamandır. Bize yapılanlar da doğru değil. Bu başlıkta da kendi meşrebince bizi alaya alan, kendince bizi iğneleyen arkadaşlar var örneğin. Farkında olmadığmızdan mı? Alışık olduğumuzdan. Her kitlenin bir şekilde her profilde insanı vardır, olacaktır. Sizler bir kaç kişiyi tenzih ederek söylüyorum benim için tek tek kıymetlisiniz. Uzunca zamandır bir aradayız burada.
Konuya dair söz konusu kişi, ki şahıs önemli değil Ahmet, Mehmet farketmez bu şekilde tepki görmeyi bana göre hak etmiyor. Çünkü sizin bekleyişinize dair en ufak sorumluluğu yok. Bu yönden size katılmadığımı dile getirmek istedim.
İnşallah artık neticelenir süreç hep birlikte bir nefes alırız.
-
@sacred123 tabii ki hayır böyle bir tarzım yok bu şekilde düşünüleceğini hesaba katmıştım ama en azından burada az çok tavrımı bilenler var diye rahatlıkla yazdım. bu şekilde düşünmeniz normal ama yapmadım yapmam da. paylaştığı tweeti dahi göremedim ben zaten ona bu serzenişim.
-
@paretowilfredo Yazdıklarım sizi rahatsız ettiyse lafım asla size değildi. bunu bildiğinizi biliyorum aslında ama belirtmek istedim. gördüğü tepkinin yersiz olduğunu defaatle belirttim ta ki duyuruyu yapıp tekrar silmiş olduğunu öğrenene kadar. kaldı ki duyuru duyum ya da her neyse mühim değil genel olarak paylaştığı platform olumlu olumsuz eleştiri alabileceği bir yer ve gördüğüm kadarıyla açık hesabı olan birisi. sizi alaya alan kişilerin varlığından söz etmişsiniz(şahsen ben görmedim ama muhakkak oluyordur) bunu kaldıramayacak bir psikolojinin böyle bir sistemi yürütmesi beklenemez zaten. demek istediğim bu aslında.
kendi adım bu süreçte ilk defa bir sosyal medya platformunda tanımadığım insanlarla diyaloga girdim ve reel hayatımda karşılaşmadığım hakaretlerle karşılaştım. çünkü klavye arkası güvenli geliyormuş insanlara falan filan bunu deneyimledim. demem o ki ben kaldıramayacağımı bildiğim için herkesle yapacağım paylaşım farklı olur hele de böyle hassas konularda. ben o şahsa verilen tepkileri anladığımı ifade ettim. ne yazıldı bilemiyorum o yüzden katıldığımı iddia etmiyorum fakat hakettiğine inanıyorum.
uzun oldu kusura bakmayın lütfen vaktinizi aldım ve imla da sıkıntı olmuş şimdi farkettim.
son olarak inşallah neticelenir iyi dilekler gerçekleşir. -
@poisson Estagfurullah dostum. Sizi tenzih ederek dile getirdim ozellikle sahsina bir alinganligim yok kesinlikle. Ben olaya muhatap olmus kisiden yola cikarak durumu degerlendirdim keza bize dair olan soylemlerden yola cikarak ve empati yaparak dusuncelerimi izah etmeye calistim. Insallah guzel neticeler alirsiniz dostum. Hepiniz hakkimda hayirlisi olsun.
-
Bir insan kesin diyorsa ve dediği olmazsa her türlü lafı hak eder ama böyle bir duyum aldım derse diyecek laf yok elbette
-
Ben mevzuyu çözemedim ya. Trol müymüş gerçek miymiş neymiş
-
@baumol Ne olduğu belli değil ama güvenilecek biri değil bence en azından
-
@shanks İlginç vallahi ya. İyice sakız gibi sündü süreç. Adam hem denetmen hem de danışman ama ne çıkar bahtımıza hayırlısı artık.
-
Hocam olay şu. Adam bilgiyi aldı büyük ihtimal baskanın haberi olmadan bu bilgiyi paylaştı. Bu bilgi bana göre doğrudur. Sonrasında ya başım ağrımasın diye ya da kurumdan uyarıldığı için bunu duyuma çevirdi. Zaten kızılan nokta da burası. Net bir bilgi vermişken "ben öyle duydum"a çevirdi. Sonrasında da tepkiler geldi. Bu noktada tepki göstermek normaldir. Ya bu bilgiyi ilk olarak duyum diye paylaşacaktı ya da net bilgi verdiysen o bilgiyi duyum diye çevirmeye çalışmayacaktı. Hata buradan ortaya çıkıyor.
Ben Musata Apaydın'a bakan hanımın "kısa süre açıklamasını nasıl degerlendiriyorsunuz?" diye sordugumda Apaydın bana bakan hanımın üstüne bir şey söylemem doğru olmaz demişti. Tamam bilgi vermiyor ama hiyerarşi böyle işliyor.
-
Arkadaşlar kolay gelsin görünen o ki açıklanması "çok" yaklaştı herkes bir tahminde bulunuyor bende bu tahminleri bir oyuna çevirmek için anket hazırladım. Aşağıdaki adresten girerek isteyen arkadaşlar tahminlerini yapabilir bakalım kimin tahmini tutacak
https://goo.gl/forms/ANRxTIZcuQg5yGwi2Önceki günde kik sonuçları açıklanmış bizden 3 kişi kazanmış ama 1 arkadaş önceden vmy kazanmış yani toplamda 170 kişi benim hazırladığım listeye göre aradan çekilmiş oluyor dün yazacaktım ama siteye erişemedim. Tabi bu sayı bizim kesin bildiğimiz bunun haricinde de gidenlerin olduğunu biliyoruz. Güncel liste linki;
https://drive.google.com/open?id=1LPDkrWC135p2jOuYjinRKlT9XeDDcryD -
Bu sayı 170'ten de fazla aslında çünkü 8.promosyon yedeklerde yerleşen 56 kişinin tamamına yakını 9.promosyonda da mülakata girdi ama liste yayınlanmadığı için isimleri tek tek belirleyemeyiz tabi.