9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@budageceryahu ben asil olmak=))) vala oyle bi sey olursa kimligimi aciklarim
-
@yasaklı hocam ben guy olsam sadece müfettiş vb. kadrolar için durumumu değiştiririm. Hele bu kadar insan bu kadar süreyi beklemişse sgk'ya bakamazdım. Seçenede kötü bir şey söyleyecek degilim. Herkesin aklı, fikri, planları ve vicdanı var. Arkadaşların kendilerine kalmış.
-
@kai-hitwatari Est. burada 5 bucuk ay kadar sizleri bazen üzülerek bazen gülerek takip ettim. Insallah en çok hak edenler girer çünkü cidden verilen emek, katlanilan stres büyük. Kazanamayanlar da illaki uzulecektir lakin benim 11. mulakatimdi ve elendigim kurumlarda yazılı puanlarım hep yüksekti. Pes etmeyin arkadaslar.
-
@kai-hitwatari 2,3 yıldır guy olup burada sonuç bekleyen bile var
-
Sakın "çok az kaldı" deme. Niye biliyor musun?
Çünkü inanırım. -
@shanks o da değişik bir fantezi hocam ben guy olsam tek derdim sayıştay kaymakamlık hakimlik yada müfettişlik olurdu heralde şimdi sanane derler haklısınız aslında banane ben mı düzelteceğim sistemi
-
@yasaklı hocam çalıştığı yerden memnun değildir. Şehri, işini ve arkadaşlarını sevmiyorsa normaldir. Onun dışında değiştirmek bana gereksiz macera gibi geliyor. Tabi herkesin kendi düşüncesi ve en doğal hakkı bir şey diyemem
-
Selamun aleykum dostlar. Guzel haberi duymayan kalmamistir herhalde.
-
@kai-hitwatari aleyküm selam.
İnşallah doğrudur. Kuruma ulaşmış olmalı listeler. Başkana pres yapalım. -
@kai-hitwatari ne haberi ay bi heyecan sardi
-
@mağdurum Eskişehir sgk özel kalemi perşembe-cuma kesin diyor hocam
-
@mağdurum Eskişehir sgk özel kalemi perşembe cuma en geç açıklanacak dedi hocam Başkana sormuş
-
vay be...demek surecin sonuna geliyoruz dostlar haftaya bugün kiminin gözü yaşlı olacak kiminin yeni bir isi...
-
Hidayet Mercan Eskişehir İl Müdürlüğü'nde bir denetmen üstadımızdır. Aynı zamanda İl Müdürü özel kalemidir. Sn. Bağlı oradaydı dün. İl Müdürü ile teması esnasında Sn. Mercan'ın da bizzat teması olduğundan net bir bilgi aktarmıştır muhtemelen.
-
@paretowilfredo Hidayet beyide sorduğuna pişman etmişler maalesef
-
![0_1521887561078_Screenshot_20180324-122132~2.png](Yükleniyor 100%)
-
@gonzaloluca saygi cercevesinde "bizim de duygulariniz var seklinde" bende bir tweeti atmistim. Cok buyuk tepki gosterenler oldu demekki. Dm'den yazmalar falan yanlış olmuş. Sonra çok üzüldüm durumuna. Attigim o tweeti dahi sildim.
-
Şu fotoğrafı bi ben paylaşamıyorum sanırım.
-
Yorumunu mu silmiş Twitter da göremedim.yani bir tane duyum geldi duyumdan daha net bir açıklama. Onu da bir kaç mesaja alınıp silmiş mi!inanamıyorum 6aydır kaç bin mesaj attık umursamadılar ağırlarına gitmedi şimdi bir kaç mesaj (atanları desteklemiyorum asla ama bu işler böyle olumlu görüş ve olumsuz görüş olacak keşke açıklama gelince olmasaymış ama olması çok tuhaf değil) atıldı diye küsüp açıklamayı mı silmiş.Kıyamam ne kadar hassaslarmıl biz 6aydır hassasiyet nedir unuttuk!!!!
-
Hem duyum yok mu diyolar, hem de duyumcuya hakaret ediyolar bu insanlar da bi tuhaf. Sgk 6ay bekletmese boyle olmazdi insanların da psikolojisi bozuk haliyle