9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
1-2 haftaya açıklanır diye düşünüyorum.Zaten uzayacağı kadar uzadı.Sürecin sonuna gelinmese Bakan konuyu hiç gündeme getirtmezdi.
-
@kaldoraç su sekilde haberlestirdim dostum.
https://www.tercihiniyap.net/haber/snsarieroglundan-denetmenlik-mujdesi
-
@yasaklı cok yakinda dedi , ordaki ‘Cok’ kelimesinden umitliyim :))) yakinda deseydinolabilir 1 ayi bulurdu belki
-
@kai-hitwatari atılan mesajların farkında imiş çok yakında açıklıcaz demiş Habertürk de
-
@paretowilfredo üstat kurum içindeki durumla ilgili bilgi alacaktiniz kurum içindeki beklentiye istinaden mi haberde Mart sonunu öngördunuz?
-
Kurum başkanı Eskişehir'de imiş bugün
-
@thethird kurumda evraka dair bir gelisme yok dostum. Bakan Hanim in aktif olmasina dayanarak artik bitecegini ongordum. Cunku ozellikle bir Bakan sonra basini agritacak aciklama yapmaz kolay kolay. Beklenen sey artik kirtasiye islerdir saniyorum.
-
@paretowilfredo üstad önümüzdeki hafta oluru var mı sizce ?
-
@krtalprn Mümkün dostum. Yine soruştururuz bilgi alınca paylaşırız Kurum nezdinde.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim üstad Allah razı olsun
-
@paretowilfredo Allah razı olsun üstat inşallah hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin
-
@paretowilfredo Hocam sağolasın desteğin için ayrıca teşekkür ederim emeğine sağlık
-
yedeklerin şansı artmakta, atanırlar mıydı bilemem ama mülakatı süper geçen arkadaşlarım bir yerlere devlet-özel girdiler. Allah'ım haftaya sizin de yüzünüzü güldürsün:) Şu mülakata dilekçe ile çekilme talebi verilmemesi kötü ama bence hızlıca aranır yedekler sonuçta ilan hazırsa ihtiyaç çok.
-
Bakanın açıklamasından sonra duyum alabilen arkadaşlardan rica etsek de kaynaklarını bir yoksalar @paretowilfredo arkadaşımız gibi. Çünkü duyum almanın tam da sırası diye düşünüyorum ve bu saatten sonra alınan duyumların da boş çıkmayacağını düşünüyorum şahsen.
-
@mk5561 bakanlık bu konuda epey bir ketummuş, bilgi almak zor diyorlar.
-
@budageceryahu bu zamana kadar bakanlıktan duyum alan da oldu bence işin görünen yüzü öyle her zamanki gibi yani içte olay başka
-
@mithat-birden hocam zaman kısmı benim kişisel fikrimdi tahmini söylediğim şeylerdi bu gün bu konuyla alakalı yine görüşmelerde bulundum zaman konusunda hala tam birşey yok ama çalışmalar sürüyor çok az kaldı bundan eminiz artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun herkes hakkını helal etsin
-
Arkadaşlar bu arada başkan beye bir arkadaşım sormuş bu gün eskişehirde 9. Pro yu başkan da bakan ne dediyse o merak etmesinler inşallah çok az kaldı diye cevap vermiş
-
En son 168 kişi gitmişti, az önce kik de açıklandı eminim vardır içlerinden, hadi yine iyiyiz
-
@furkitofaso kardesim guveniyorum duyumuna da arkadasin nerede yakalamis merak ettim