9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@ksavdliybncıkymk, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Hali hazırda guy olarak çalışıyorum , özellikle böyle bir süreçten sonra olurda kazanırsam tercih yapmayacağım .İşi olmadan 6 ay bekleyen birinin ihtiyaç şiddetinin daha yoğun olduğunu düşünüyorum . O yüzden kendi adıma olası başarılı bir sonuçta +1 yedek itemini açıyorum . Herkese bol şans pes etmeden devam inşallah
Sizin gibi insanlar kaldi mi ya
-
Sizde biliyorsunuz bakanlara daha önce izin verilen sorular sorulabiliyor. Nitekim denetmenlikle ilgili soru sorulmasını bakanlık bile istemiş olabilir.Demek istediğim soruya izin verildiyse açıklanması çok yakındır.Bakan 14:15 de Habertürkteymiş. Belki bu konuda soru sorulabilir takip etmek lazım..
-
@ksavdliybncıkymk hocam valla ben çok fark var diye duymuştum ama açıkcası detaylarını bilmediğim için öyle düşünüyordum. Çok fark yoksa dediğiniz gibi hiç gerek yok bir kişinin daha beklemesine neden olmaya
-
@ksavdliybncıkymk gelen duyumlar kadar mutlu eden bir mesaj okuduğumu hissettim:) konu 1 kişilik yedeğe sevinmek değil zaten muhtemelen iibf listesi için konuşuluyor beni kapsamıyor ama bu özveri çok mutlu etti beni yazmadan geçemedim
-
Bugünden umutlu idim
-
Arkadaşlar Habertürk’ün Twitter sayfasına yazarak bir kalabalık oluşturalım belki sorarlar bakan hanıma.
-
Bakan hanim yine Çok kısa süre içersinde aciklayacagiz dedi canlı yayında. Önümüzde ki hafta bu iş bitecek inşallah arkadaşlar :))
-
Açıklayacağız dedi
-
@mithat-birden yeni yeniden mi dedi
-
Bakan hanım çok sayıda bizlere soruyorlar rahat olsunlar çok yakında açıklayacağız dedi. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta açıklanıyor diye düşünebiliriz arkadaşlar...
-
Nisanın ilk haftası açıklanır o zaman
-
Haftaya bu iş biter.
-
Sayın Bakan Habertürk’te az da olsa değindi denetmenlik sınavı var farkındayım çok fazla yazıydılar değil mi dedi sunucuya ardından gülerek çok kısa sürede açıklayacağız dedi. Sunucu kadın konuşturmadı ama böldü hemen arkadaşlar..
-
@mağdurum Aynen öyle denetmen yardımcılarımiz da bekliyorlar sürekli yazıyorlar kısa süre içersinde aciklayacagiz dedi. Moderatör araya girmese devam ediyordu konuşmaya ya ah moderator ah
-
@safitürk69 benced bu 2 oldu. Sanırım haftaya geliyor sonuçlar..
-
Kendimi tv ye çıkmış gibi hissettim be :))
-
Hadi inşallah bitsin artık ️
-
Bir anda bu kadar yorum görünce açıklandı sandım. Haftaya açıklanacak gibi. Gözümüz aydın ((:
-
@rustcohle biraz detaylı bilgi verir misiniz ? Kim ne diye dava açmış , verdiğin bilgiyi ilk defa senden duydum da ondan dolayı soruyorum.
-
Yakın zamana kadar sesi çıkmadı. Haftaya Cuma olmazsa bile bir sonraki hafta kesinlikle açıklanır.
İnşallah Başkan gibi hayal kırıklığına uğratmaz bizi.