9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari Ben de haftaya olacak diye ümit ediyorum.
-
@kaldoraç Kesinlikle sınavda sorulursa da soru yanlış diye dava açalım
-
@hukukcusmith hocam ben garanti olsun diye konuşuyorum yoksa önümüzdeki haftadan oldukça ümitliyim daha önce de söyledim tabi böyle 3 hafta diyince de pek duyum gibi bir tarafı kalmıyor ama inanın bu elde ettiğim bulgulardan kendi ulaştığım sonuç bide kendimizi kötüye hazırlamak daha iyi bence
-
Her iki durumda da eğer kazanırsam yemekleriniz benden olsun =)))))
@baumol, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@krtalprn Biterse güzel bir yemek ısmarlarım sana. Bitmezse sen bana ısmarlarsın anlaştık mı ?
-
@nonbisinidem Benim açıkçası pek bir umudum kalmadı bari yemeği beleşe getiririz bana uyar
-
keske isimlerinizi bilseydim. ibadetin gizlisini severim ama nasil olsa burda kim oldugum belli degil.namaz kildim ve burdaki nicklerinizle dua ettim size=))) insallah en cok ihtiyaci olan kazanir.benim cok ihtiyacim var ama kimin derdi daha buyuk Allah bilir. iyi geceler arkadaslar
-
@mağdurum Allah razı olsun hocam hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@mağdurum güzel insansın kardeş ALLAH gönlüne göre versin;)
-
@mağdurum Allah razı olsun hocam Allah gönlüne göre versin dualarımızı kabul eylesin rabbim
-
@baumol hafta açıklanmaz ise adresi istiyorum senin hocam sözüm söz
-
@nonbisinidem hep beraber yeriz inşallah
-
@royharper dostum sıkı bi Arrow izleyicisi değil misin ? Felicity e söyle halletsin bizim işimizi :))
-
Varya keşke burada ki hepimiz kazansak hep beraber yemek yedek resmen 9. Promosyon adayları sabırları ile efsane oldu
-
@krtalprn Eyvallah hocam. Latife yapıyorum. Kazanırsanız da gerçekten kendim kazanmış gibi sevinirim sizin için. Sabırla beklediniz bir kere de kötü bir lafınızı görmedim. Hakkınızda hayırlısı olsunz
-
@baumol rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin en çokta ihtiyacı olanlara versin inşallah güzel günler görelim
-
@baumol bazen diyorum kazanamazsam çok üzülürüm diye sonra forumda ki siz arkadaşlarım aklıma geliyor siz kazandığınız içinde mutlu oluyorum garip bir duygu
-
Şu mübarek gün hepimizin kalplerini yumoş gibi yumuşatmış. Burada kimse kimsenin gerçekte kim olduğunu bilmiyor fakat sanal da olsa müthiş insanlar tanıdım. Hepimizin bu işe ihtiyacı var, şuradaki insanların iyi niyetini gördükçe orayı kim kazanırsa kazansın ülkemiz adına en ufak endişem kalmıyor. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.
-
@krtalprn helal olsun sana kardeşim
-
@mithat-birden nickimin aksine sıkı bir izleyici değilim ilk sezonu izlemiştim sonradan batırdılar bana göre ama bu karakter çok aklımda kalmıştı
-
@kai-hitwatari Allah razı olsun hocam senden