9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn aynen bi kac güne aciklayacaz tarzinda demisti
-
Hemen dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız arkadaslar . Yapmayin ne kisa süreler gördük haftalar süren. Bu aciklama bana pek bi sey ifade etmiyo ancak sıkıntının farkında olundugunu gosteriyo bu iyi bi sey.
-
Ben haftaya cumaya kadar bu iş biter diyorum. En azından işleri hızlandırıp cumaya yetiştirmeye çalışacaklardır. (Duyum değildir)
-
Bütün duyumlardan sonra bakanın da açıklaması üzerine gerçekten çok az kaldı bence de...
-
Ben bakandan öyle bir mülakat mı vardı demesini beklerdim :))
-
adalet bakanı da hakimlik mülakatları için bu hafta açıklıyoruz dedi son alımda 3 hafta sonra geldi sonuç bence güvenmeyin umutlanmayın arkadaşlar
-
@deüdem o zaman 3 haftamız var. Sayılı günümüzün olmamasından iyidir hocam.
-
Bütün emareler maksimum 3 hafta tezimi destekliyor en azından bundan eminim artık bu da bir şeydir
-
@kai-hitwatari inşallah 3 haftadır.
-
Sıkıntıdan e devlette dolanıyorum benim mahalle polisi varmış toplum destekli polislik mahalle polisi diye acaba bir gvs falan oluyorsa o polis mi yapıyor
-
Memurlar ın haberine göre bakanın söylemi emekli ikramiyesini mart ayı içerisinde çözülecek denetmen yardımcılığı sonuçları ise kısa sürede açıklanacak. Şimdi koskoca bakan bile Mart ayı içerisinde ikisi de sonuçlanacak diyemiyor. Kısa süre diyor ne hikmetse. Bundan kötü anlam çıkaran tek kişi benim galiba. Bence Mart ayı hayal arkadaşlar. Mart ayında açıklanması gibi bir durum söz konusu olsa bakan hanım ikisi de Mart ayı bitmeden çözülür demez miydi? Sadece bu haberden çıkan sonuç böyle bir mülakatın yapıldığının unutulmadığı sonucu bence. MSB nin açıklamasından öteye giden bir açıklama olduğunu zannetmiyorum.
-
@taso bana da biraz hayal gibi geliyor mart ayı yaklasik 6 ay gecmis 6 ayin icinde 1 ay bile az zaman gibi duruyordur kendisine göre. bakan hanım sadece kafa karıştırdı. kurum başkanı da az sabredin demişti 2 ay oldu. bu açıklamadan tek çıkarılacak sonuç sonuçların açiklanacagi. insallah onumuzdeki hafta aciklanir da yuzumuzu kizartirlar
-
Millet mülakat sonucu olumlu gelince seviniyor 9.promosyoncu olarak mülakatın açıklanmasına bile değil açıklanma ihtimalinin varlığına seviniyoruz.
-
@kpssiibf aradığım yorum
-
@kpssiibf gecen hafta ben sordum ya haberi oldu
-
https://www.change.org/p/içişleri-bakanlığı-renk-körü-diskromatopsi-olmak-vatani-korumaya-engel-değildir
gencler suna bi imza atın. mubarek gundur. sagolun -
@sinek lütfen ayrı bir başlık açın.
-
@taso Arkadaşlar bakanlara genelde sorular bakan danışmanları tarafından verilir cevaplar da bellidir. Büyük ihtimalle artık sona yaklaşıldığı için gündeme geldi bu konu yoksa öyle köşeye sıkıştıracak sorular kolay kolay çıkmaz. Bence de haftaya bu iş sonlanacak.
-
@paretowilfredo üstat konu ile ilgili yorumunuz nedir ?
-
Selamın Aleyküm dostlar. Duruma dair haber bekliyorum ben de. Yarın yeniden yoklayacağım kurumda bir hareket var mı diye. Bakalım bekleyelim görelim.