9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
yedek olsam gobek atacagim.yedek olmaya da raziyim tabii ilk 100 diyorum=)) ne cok sey istedim
-
Yarın başkandan sınav mesajı gelir mi?
-
Perşembe-Cuma açıklanacak muhabbeti eğer doğru ise Başkan Salı ya da Çarşamba twitterdan haber verir diye düşünüyorum. Ben önümüzdeki haftanın ortasına odaklandım inşallah süreç son bulur.
-
@budageceryahu sinav açıklandıktan sonra atabilir:)
Sutten agzi yanan yoğurdu üfleyerek yer misali -
Son zamanlarda bürokrasinin ağır işlediğine dair şikayetler gelmeye başladı. Buradan açıkça ilan ediyorum; görevini layıkıyla yapamayan hiç bir bürokrat bulunduğu makamı boşuna işgal etmesin. İstifasını versin çeksin gitsin. bu sözü kaç kişi kendi üzerine alınacak acaba?
-
Acaba Cumhurbaşkanı mı bakana açıkla artık şu sınavı dedi?
-
@eşref-i-mahlukat Başkan aynı gün haber veriyor. Daha önce de böyle oldu. Sadece 1 hafta önce açıklanacak dedi o da sıkıntı oldu açıklanmadı.
-
@buhara bu konuya binae site yöneticilerimiz haber yapabilir bizde twetterdan yayabiliriz.
-
-
@baumol Hocam haklısınız ama bu sefer ki süreç istisna olduğu için ben daha önceden haber vereceğini düşünüyorum. Hem SGK Müft. sonucu için Mustafa Apaydın 2-3 gün önceden bilidirimde bulunmuştu.
-
@eşref-i-mahlukat Başkan son dakika sürprizi olmaması için son ana kadar bekler. Mustafa Başkan bu konuda daha interaktif ondan dolayı.
-
@baumol Bence direk açıklandıktan sonra atar tweeti :d
-
-
@eşref-i-mahlukat kardeşim sgk teftişte gvs vardi asagik yukari 3 ay sürüyor zaten en fazla o 3.ayda aciklandi baskanin onu ogrenmesi zor degil vm yde de benzeri olmuştu galiba bizde ön sorusturma olduğu icin ne kadar sürecegi belli değildi velhasil kelam Sgk baskani twit attigi gün sonuçlar aciklanir
-
bu arada ruyamda hep 98. oluyorum .anca ruyamda gorurum.iyi geceler arkadaslar ( yani daha kac kez gorecegim)
-
Hayirli haftalar dostlar. Insallah sabah guzel sonuclar aliriz. Olur mu olur.
-
Insallah. Bu hafta çok umutluyum
-
Bu hafta inanılmaz umut aşıladılar yüksek ihtimal doğru olcak hepimizin hakkında hayırlısı dostlar
-
O hafta bu haftadır inşallah kurumu aramaktan dakika da kalmadı bari faturayı ödeseler..hayırlı geceler herkese
-
@freeboy bari zardan düşeydik