9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@buhara, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Son zamanlarda bürokrasinin ağır işlediğine dair şikayetler gelmeye başladı. Buradan açıkça ilan ediyorum; görevini layıkıyla yapamayan hiç bir bürokrat bulunduğu makamı boşuna işgal etmesin. İstifasını versin çeksin gitsin. bu sözü kaç kişi kendi üzerine alınacak acaba?
Sayın Cumhurbaşkanı bu konuşmayı mülakata girdiğimiz ay yapsaydı bir ayda açıklanırdı sonuçlar.
-
@eşref-i-mahlukat belki ben çok büyük beklentiye girmişimdir ama bana kalırsa salı günü açıklanacak hatta ptesi gece bile olabileceğini düşünüyorum çok mu iyimserim ne
-
@kai-hitwatari sorma yaa:))
-
Arkadaşlar bu hafta açıklanacak inşallah ve süreç noktalanacak
-
@johnnash duyum or tahmin ?
-
Bende diyorum bu konu neden hortluyor sürekli.. HALA AÇIKLANMAMIŞ. Trajikomik..
-
Cogu kişi umutlu bu haftadan inşallah açıklanır da tekrar bir belirsizlige girmeyiz.herkese hayırlı haftalar
-
@ordinal-fayda oo hoş gelmişsen ağam geç otur şöyle
-
@b-ays kardeş nash şizofren boşver sen onu :):)
-
Arkadaşlar mesela hali hazırda iş sahibi olan kişi burayı kazandı diyelim il tercihini yapıp istediği il gelmeyince vazgeçiyor sonrası yedekler şans buluyor mu yine
-
Yalnız eğer bu hafta da açıklanmazsa çok büyük yıkım olucak hepimiz için
-
Yedekler açısından bereketli bir dönem olacak gibi görünüyor.
Halihazırda bir yerlere yerleşmiş adaylar için, küçük bir şehirden büyük bir şehire yerleşmek dezavantajlı bir durum. Düzen kurmuş birisi için de benzer bir hesap yapılabilir. Ama yine de SGK yı tercih eden de çok olacaktır. -
@nonbisinidem bu kadar beklemişiz, daha fazla yıpratamazlar bizi. Bu hafta olmazsa, haftaya açıklanır.
-
@budageceryahu Sgk sayesinde herşeye paranoyak bir endişe ile yaklaşır oldum
-
@halilhy evet şansı oluyor
Asil kazanan evrak teslim etmezse, il tercihi yapmazsa veya feragat ederse yedeklere sıra gelir. Yalnız burada feragat en geç yedek duyurusuna kadar yapılmalı çünkü duyuru 1 kez yayınlanıyor ve ondan sonra feragat edilse bile işe yaramıyor.Yedekler ayrıca feragat edilebiliyor mu bilmiyorum ama il tercihi yapmazsa bir sonraki yedeğe sıra geliyor. En önemli nokta burada eğer kişi yedek ise ve gitmeyeceği ili tercih ediyorsa 1 kişilik kadroyu yakmış oluyor çünkü o gitmeyince kadro boş kalıyor tekrar yedek duyurusu da yayınlanmadığı için o kadro yanıyor.
-
Pazartesi imzalansa listeler yollansa salı çarşamba evrak işleri vs vs perşembe veya cuma gol olur teşekkürler
-
@black teşekkür ederim bilgilendirme için hocam bir de ilanda taşra teşkilatı diyor Ankara’nın merkez ilçelerine en azından ilçelerine atanma şansımız var mı kazanırsak
-
@krtalprn bürokrasinin özetini yaptin bir cümle ile .
-
@halilhy evet atanma imkanınız var taşra da olsa Ankara'da görev yapabilirsiniz ancak Ankara'da bir ihtiyaç yok diye biliyorum yani muhtemelen il tercihinde Ankara yer almayacak. İhtiyaç varsa bile eş durumu vb sebepler için bırakıldığı söylenmişti.
-
@black anladım teşekkür ettim hocam