9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Allah rızası için bi cümle de bizim için etsen Başkan ya..
-
Alıştık artık ne diyelim
-
Resmen koca sgk başkanını 5 dk da konuk edip gönderdiler, sonuç olarak biz yine muamma..
-
Yine hüsran
-
Olmadı başgan :)))
-
Başkan bizim hakkımızda açıklama yapmaktan imtina ediyor kendi kurum bünyesinde alım yapıyor ama malesef SGK nın hiç bir yetkisi yok top tamamen bağlı kuruluşu olduğu bakanlıkta ben bunu anladım
-
@halilhy hani Sgk bağlı değil ilgili kuruluştu bizi kandırmışlar demek ki
-
@nonbisinidem oldukça ilgisiz
-
Atamalarda inisiyatif merkeze ait galiba. Devlette merkeziyetçilik iyiden iyiye arttı sanırım.
-
@krtalprn aynen saydiğin isler yarim saat bile sürmez normal sartlarda.
-
Sayın Bakanın "çok yakın zamanda açıklayacağız." demesinin ve bir şahsın "en geç perşembe-cuma" tweetinin ardından zaman geçmez oldu. Sanırsam son yokuştayız.
-
Söylentiler çoğaldıysa açıklanması yakındır diyebiliriz.
-
@b-ays tahmin kardeşim duyum değil
-
@paretowilfredo üstat tüm bu soylentilerden sonra haftanin ilk günu kurumda bir hareketlilik var mi acaba bilgin var mi bu konuda trsekkurler simdiden.
-
@denetcii ben diyorum sana sen bana şizofren diyorsun ️
-
@johnnash hocam nash'i nerde görsem aklıma o geliyor:)
-
Bugün tırt çıktı.
-
@kai-hitwatari cumaya kadar tirt cikabilir
-
Başkan en azından bu hafta açıklayacağız dese keşke.170 gün beklemiş insanlara bunu çok görmemeli.
-
bizim orda bi laf var "işin iyisi altı ayda olur". ben mülakata gireli tam 6 ay olmuş 26 eylülde girmiştim. hayatımın en verimsiz, boş geçen altı ayı geride kaldı. bu haftadan ümitliyim inşallah güzel haberleri alırız.