9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Oo duyum var geldik ve hemen inandık şaka biyana makul dille duyum paylaşan herkesin canı sağolsun geçen hafta kara Murat arkadaşımız laflarımızı yedirecekti onu bile unuttuk SGK ve çsgb dışında kimseye kızamıyorum nedense paylaşın gitsin
-
bundan umudu kestik yeni bir ilan filan bari gelse de az heyecan olsa kafa başka yerlere gitse ders çalışmak için bahane olsa burasıyla alakalı değil biliyorum ama ilan duyumu alan var mı ya? zaten burasıyla alakalı da çok konuşulacak bir şey kalmadı:)
-
@yasaklı yeni ilan hazırmış hocam @paretowilfredo üstad öyle demişti
-
@krtalprn yeni sgk ilani mi ? Başvurmadan önce iyi düşünün. En az 6 ay sürer, zamaniniza yazik
-
ooo duyum mu alırım bir dal
-
eskiden duyum alınca kalbim pit pit atmaya baslardi.simdi ritim degismiyor
-
Gel vefasiz gel vicdansız çağırmazdım acil olmasa
-
Artık açıklansa da güncel başlıklarda 10. Promosyonun ilanı yer alsa
-
@krtalprn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@yasaklı yeni ilan hazırmış hocam @paretowilfredo üstad öyle demişti
ahahahah aklımda Kemal Sunal'ın Davacı filminin son sahnesi :))) başvuranlara bakıp gülümsemek
-
Eğer yakinen 1 ay icinde olsa zaten msbagli Twitter'dan yazardı. Demek var daha 3-4 ayı. Ulan Kasım'da askere gitsem şimdiye gelmiştim demek
-
@dogancay Yazdı ya zaten 55 gün önce biraz daha mazur görün diye işte. Bundan sonraki tweet de açıklanma tweeti olacaktır.
-
@resetat 8. Pro da tweet attıktan ne kadar süre sonra açıklanmıştı hatırlıyor musunuz
-
@kardinalist 45 gün civarı olması gerekiyor hocam.
-
Hocam kusura bakma ama söyleyen kişi çok önemli bir yerde çalışıyor diyorsun sonra da bana inandırıcı gelmedi diyorsun. Bunu da burada paylaşıyorsun.
-
@sirius Hocam kusura bakma ama söyleyen kişi çok önemli bir yerde çalışıyor diyorsun sonra da bana inandırıcı gelmedi diyorsun. Bunu da burada paylaşıyorsun.
-
@kpssiibf bakanlıkta çalışan, kaynak güvenilir ama inandırıcı değil, yalan söyleyebilecek birisi o zaman bu bir siyasetçi sanırım bu bakan hanımın ta kendisi oluyor
-
Forumda yer alan iki başlık benzerlikleriyle çok nefretimi uyandırıyor dostlar:
Ufak Tefek Cinayetler - 9. Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı -
@kai-hitwatari
Hala tevekküldemi kararlısın yoksa
Sükut neyi halleder yaran oyuk oyuksa
Tevvekkül Allahadır zillete katlanılmaz
Ya hayat ya ölüm bunun ötesi olmazBan yemeyeceğimi bilsem küfür yazardım:)ama cevaben buda olur.
-
@kai-hitwatari Yazık özürlü galiba.
-
@sirius Facebook'ta bir arkadaş ayın 15i demişti. Bakanlıktan milletvekiline söylemişler ki artık baskının ve rahatsızlığın arttığının farkındalar. Bence artık açıklanması yakın. İnşallah tez zamanda açıklanır. Beni üzen bu denli bir vurdumduymazlığa hiç kimsenin ses çıkarmaması(devlet katında) ve denetimin bu denli zayıf olması. Açıklanınca hiç yaşanmamış gibi hayat devam edecek kimseye sormayacaklar 6 ay naptınız diye.