9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@conmaynard yok maalesef labirent gibi o ona yönlendiriyor öbürü öbürüne yoğunluk varmış yakın zamanda pek mümkün değilmiş lafları..bu hafta çok sık bir arama yapıcaz burdaki arkadaşların da desteğiyle randevu için çok fazla isim not ettirirsek dikkat çekeceğimize inanıyorum
-
Iki gündür yoktum demişler kral öldü... neyse edebiyatı bırakıyorum hala aynı yerdeyiz
@freeboy hocam daha öncede bahsettim, bana kalırsa direkt cb danışmanlarını denesek daha etkili olabilir. O tarafada bir selam çakabilirsiniz.
-
@freeboy işi yokuşa sürüyorlar anlaşılan.İnşallah insafa gelirler hocam
-
@conmaynard yani şu an için öyle ama 6 aydı yokuşun kralını yapıyolar zaten..mesai bi başlasın bakalım nolucak
-
Okudun da ne oldu? Ulan bu akrabalarımız harbiden karaktersiz.Adamı zorla katil edecekler o olacak.
-
- Promosyon mağrurlar, yaşiyosaniz ses verin
-
@shady1, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
- Promosyon mağrurlar* , yaşiyosaniz ses verin
*mağdurlari
-
Duyum falan değilde sanki bu hafta açıklanacak gibi hissediyorum Açıkanırsa herkesten birer çay isterim ama
-
Ben de bu hafta açıklanacak gibi hissediyorum hadi inşallah ya inşallah
-
bana da pazar günleri bu hafta açıklanacak hissi doğuyor ama şimdiye kadar gerçekleşmedi
-
@gonzaloluca 1600çayi nasi içeceksin hocam
-
@shady1 başarı sırasına göre hergün 10 kişi 10 çay hocam
-
@gonzaloluca (Baştan uyarayım duyum falan yok :)) her gün 10 çay içsen 1600/10=160 gün yapar, ve 160. günde açıklanıyor arkadaşlar. Bekleyişimizin 160. günü kutlu olsun. Hunimi getirin
-
@aliyar-bey sahiden kaç gün oldu bu arada
-
@gonzaloluca valla o hissi 85689855 kez yaşadım hiç tutmadı inşallah seninkisi tutar hocam
-
biri bu hafta açıklanacak diye hissedince sanki sağlam bir kaynaktan haber almış gibi umutlanır oldum, öyle böyle 9. promosyonun birbirine olan güvenini arttırdılar
-
@gonzaloluca ben Mayıs'ın ilk haftası açıklanacak gibi hissediyorum,inşallah sizin hisleriniz doğru çıkar da bu çile son bulur bu hafta.
-
Bu hafta atacağımız twitlerde çaresizliğimizle eğlenerek, sitemlerin dozunu arttırarak, sürecin uzamasındaki mantıksızlığı vurgulayarak farklı bir konsept oluşturalım.
Caps filan mı yapsak ne?
:))) -
birkaç kanala haber yapılması için yazıp duruyorum ama kurum sizi takmıyor biz niye takalım derlerse şaşırmam
-
"Hâlâ bekliyor musun?
Beklemek, şimdi hiç duymayan birine,
Dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız.
Peki ya umut?
Umut, şimdi hiç görmeyen birine,
Gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız. "Yeni haftadan hepinize merhabalar.. Güne Cem Adrian'la başlayayım dedim zira yukarıdaki sözler içinde bulunduğumuz duruma çok uyuyordu Biraz melankolik oldu ama idare edin:)))) inş bu hafta açıklanır diyerek bitiriyorum.. Hepinize iyi bekleyişler kader arkadaşlarım