9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari muf sinavina gidenlerden kalkıpta bakanlığa gidecek kişilerin çıkacağını zannetmiyorum, varsa lütfen şaşırtsınlar beni bende geleyim
-
@kai-hitwatari bunun adı tamamen rezillik daha ağır konuşacam da forum sakinlerine olan saygımdan susuyorum
-
@royharper giden çıkar da muhatap bulabilirler mi bilinmez hocam.
-
@halilhy hocam daha ne kadar rezillik olabilir diyoruz kurum ve bakanlik bizi her defasinda sasirtiyor. Dediginiz gibi soylenecek cok soz var da yutuyoruz.
-
sınava giden arkadaşlar lütfen bir yerde buluşup gidin bakanlığa süreç hakkında net bilgi almaya çalışın. neden geldin buraya seni eleyeceğiz yada bu tarz bir şey kesinlikle olmayacaktır lütfen çekinmeyin çıkın karşılarına sorun açık açık bu hesap sormak değildir bilgi alıyorsunuz en doğal haklarınızdan birisi keşke bende gelebilsem burada klavyeden yazmak kolay biliyorum ama orada olsam kesinlikle gider konuşurdum yine... ankaraya gelmem için bir sebep oluştuğu anda bende gidip soracağım
-
Arkadaslar muf sınavına gittiğimizde toplanıp gidelim diyen bendim. Fikrimin arkasındayım 10 kişi bile toplanıp gitsek hayırdır neden burdasiniz diye merak ederler heralde. Gelecek olan varsa denemeliyiz bence.
-
Keza bildiğim kadarıyla sınav sgk nın Balgatta ki merkezinde yapılacak eğer cumartesi günü bi muhattap bulabilirsem ordan da bişeyler ogrenmeye çalışacağım
-
@kai-hitwatari Hocam teftiş sınavına gidenler en az 10 kurumdan sonuç bekleyen ya da zaten sgk denetmenliği ile eşdeğer hatta daha yüksek özlük haklarına sahip kurumlara yerleşen arkadaşlar.(Genel olarak)Gidip soracaklarını zannetmiyorum açıkçası.Sorsalarda söylediğiniz gibi somut bir cevap verileceğine ihtimal dahi vermem.Bu kurumdan somut bir cevap almanım tek yolu karşılarında muhatap alacakları birini tanımak ve onun vasıtasıyla bilgi istemek bana göre.
-
Arkadaşlar bende bu mülakat rezilliğini bekleyenlerdenim acaba diyip risk alıp eylül 29da askere geldim kısa dönem askerlik bitti perşembe evimdeyim hala açıklanmadı en azından askerliği bitirdik.ankarada yaşıyorum kuruma gidilecekse perşembe gününden itibaren bende dahilim seve seve gidip konuşabilirim kimse olmazsa tekte gidebilirim.gidecek arkadaşlar numaralarımızı alalım hemen irtibatta olalım.
-
Tekrardan bildirimli olarak memurlar a haber mi yaptırmayı denesek ne dersiniz?
-
@freeboy dostum gönderdim mesaj olarak gelebilecek diğer arkadaşlarda umarım iletisime gecerler
-
meclisin onunde kendimi yakacak duruma geldim yani.millet nasil delirir diyordum dmek ki delirtiyorlarmis insanlari!!!
-
Bence protesto yürüyüşü tarzı bişey yapmak gerek artık, işin b.u çıktı
-
15 ine kadar açıklanacak diye duyum alan arkadaş vardı o acaba kime sordu
-
@kpssiibf o arkadaş ile konuştum bakanlıktan imiş duyumu
-
@krtalprn sağlam birimiymiş peki onu söyledi mi?
-
@mağdurum bizde tek ben değil artık ailem de isyan ediyor. bu kadar sorumsuzluk olur mu diyorlar. hakketen çivisi çıkmış. yağ çekmeye gelince halayda birinciliği bırakmayanlar icraata gelince kuytu köşelere çekiliyorlar. unutmam bu günleri
-
@fişek-morgen @Kai-Hitwatari sinan uzunpınar twitimi rt'ledi. sadece bürokratların twittlerini rt'lemiyorlarmı ya da ben bürokrat oldum haberim yok
-
@la-casa-de-papel hocam sinan bey dernek başkanı rt yapsada pek bir şey ifade etmiyor. Onu da dikkate alan yok.
-
Halk bankası bile bu hafta açıklanacak diyorlar