9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@black ne gecesi öyle bir şey olduguda reis bakana dönerken bakan biz zaten açıkladık der. Yani o derece hızlı.
-
@kai-hitwatari martta da aciklanmazsa yuh diyecegim ama ocaktan beri yuh diyorum
-
Diyanet'e soralım.
Caiz miymiş bu kadar bekletilmek. Vaktimizi, umutlarımızı çalmak da hırsızlık. -
reise şikayet etmek lazım arkadaşlar başka yolu yok. reise yaklaşabilen yada tanıdığı olan söylesin:)
-
@yasaklı bunun başka yolu kalmadı artık. Ona da ulaşmak çok zor
-
@kai-hitwatari ben küçük bir şehirde yaşıyorum programını takip edip mitinge filan gittiğinde yanaşmak lazım eğer buraya gelirse ben deneyeceğim şansımı ne kaybederim ki
-
Arkadaşlar Ak parti grup başkanvekili Bülent Turan’a mı yazsak acaba bir yardımı dokunabilir belki bize ? Olur mu acaba bilemedim .
-
vekilin birisi mecliste sorsa kardeşim bu sgk denetmenliğinin sonuçlarını neden açıklamıyorsunuz neden bekliyorsunuz 5 aydır bu insanları diye abooo tadından yenmez vallaha
-
@yasaklı keske oyle bir şey yapabilsek de biz azız kayboluyoruz arada. Gecen de dedim cb danismanlarinin kisisel web sitelerinde sabit hat numaralari var onlara mi ulassak ?
-
@yasaklı Bülent Turan’ın gençlik kollarıyla toplantı resimleri var Twitter da altına doluşalım belki ilgilenir
-
off off valla çok sıkıldım artık yaw canım hiçbir şey yapmak istemiyor. küçükken dedilerdi hayat zor diye ama bu kadar da zor olmasını hiç beklemiyordum. sonumuz hayır olsun. ne dim bu da geçer ya hu
-
Kamudaki bu sorumluluk almama hissiyatı oldukça kimsenin umrunda olmaz bekleyen varmış işe ihtiyacı olan varmış. Söylenecek çok söz varda bir işe yaramayacak ...
-
Bakan dahi daha var demiş. Yani bakan bu işi tamamlayamıyorsa ben mi yapacağım bu işi anlamıyorum arkadaş. Cb gelsin o mu yapsın onca şeyin arasında. Bunlara direktif almadan iş yapamıyorlar sanırım. Yazık
-
Arkadaşlar bakan az kaldı mı demiş sadece 1 aya falan ya da bu ay biter falan dememiş mi o tarz bişey söylemediyse vay halimize
-
Pazar gününden bile yeni haftayı gözden çıkardım müthiş gerçekten
-
@htist ben bülent turanın danışmanıyla görüşmüştüm bi ara bana bu tarz şeylerle gelmeyin demiş kendisi hemşerim olur bu arada bi arkadaşımda var teşkilatta yönetimde sürekli görüşüyorlar bu bülent turanla falan ona falan da söylemiştim ilgilenmiyolar birde onların çok uzağında bu iş arkadaşlar söyliyim bakan bile bişey yapmıyo amacım umudunuzu kırmak falan değil ama çok önemli insanlar bunlar isteseler çözerler ama ilgilenmiyor kimse hatta ekliyim amcası bunun annemin öğretmeni hala ailecek görüşürüz onlar da aynı şeyi söylüyor bu adamlar profosyonel politikacı tek işleri politika yapmak herhangi birşeye çözüm üretmek gibi bir dertleri yok çözüm üretiyormuş gibi yapıp günü geldiğinde oy istemek
-
Şüphesiz ALLAH'ın da bir hesabı var...
Diyeceğim sadece budur. -
@resetat hocam ben dindar ve kaderci birisi değilim hatta tanrının bu işlere karıştığını da düşünmüyorum ama gelinen nokta gösteriyor ki başvurucak başka bir merci kalmıyor inşallah ilahi adalet tecelli eder ettiklerini bulur bize bunu yapanlar bunu dilemekten başka çaremiz kalmıyor artık ...
-
@furkitofaso Düşüncene saygım sonsuz hocam... Evet elimiz, kolumuz birileri tarafından bağlı olduğundan dolayı başka merci de yok zaten. Şu an apaçık bir zalimlikle karşı karşıyayız başka türlü anlatamam bunu. Yaşattıklarını yaşasınlar. Biz sonuç bekliyoruz, bizlerden de sonuç bekleyen insanlar var, yaşamayan anlamaz, anlamalarını da beklemek saçmalık olur onlar için 6 ay dediğin nedir ki?
-
@furkitofaso tanrının da daha önemli büyük işleri vardır eminim milyarlarca yıldızdan oluşan boyutlarını anlamak için aklımızın bile yetmediği bir evrendeki küçücük bir toz parçası üzerinde yaşayan milyarlarca insandan sadece 1200 kişinin basit bir derdiyle uğraşacağını hiç sanmıyorum. bu kadar büyük mevkilere gideceğine bu olaylar keşke herkes görevini yapsa da binlerce dişliden oluşan bu çark sorunsuz çalışsa..bu ayda umutlar yalan oldu desenize