9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@la-casa-de-papel sanmam, hatta kıl kaparlar ondan sanki yaptıkları şey değilmiş gibi
-
@la-casa-de-papel benim anladığım şuanda bakan hanım dışında kimse pek birşey bilmiyor bakan hanımın canı ne zaman isterse o zman açıklanacak o nedenle de birşey demekten korkuyorlar çünkü dedikleri zman tahminden öte geçemeyecek. Kendilerine ulaşıp soranlara da yakında deyip ucu açık bırakıyorlar
-
Cumhurbaşkanı antalyaya geliyor etkinlik alanına yakın bilbortlara ilan mı vedirsek görür mü acaba ya da konuşma yapacağı yerlere yakın binalara yazı mı assak aklımda deli sorular
-
Haftasonum haftaiçine karıştı artık farkedemiyorum! Sanki bu işe başvurduğumda bir kuyuya düştüm ve hala düşüyorum dibi var mı yok mu varsa zemin sert mi yumuşak mı bilmeden
-
Bu belirsizlikte polisliğe başvuracağım diye kendimden korkar oldum açıklasalar da gideceğimiz yolu bilsek
-
@drago bu pankart işi sgk beklemeyen bir es dosta yaptirilabilir
-
@brzezinski benim de aklımdan o geçiyor ben sınavlar için Ankaraya gidiyorum ama kim yürek yemiş de kalkmış olabilir
-
@drago bir esnaf falan tanidik varsa tutar
-
Duvarlara, yollara,otobüs dudaklarına spreyle yazı mı yazsak
-
@brzezinski "vereyim eline üç beş kuruş adam pıçakla" desen yaparlar ama bu işe "sıkıntılı" derler
-
@budageceryahu pankart en güzeli aslında ama bunlar da iş görür
-
@drago yine kimse icerik sıkıntı olmadiktan sonra yok demez de tanidik olacak ki anca yapa
-
Hakkımı helal etmireeeeem. Beni dolandırdı helal etmireeeeem
-
Forumda ses yok. Aksama doğru buraları değerlenir.
-
@kai-hitwatari hayırdır hocam duyum mu var yoksa
-
@conmaynard hocam benden alabileceğiniz tek duyum "msb twett atti şu saatte açıklanıyormuş" duyumudur. Benim haber alabilecegim tek kişi msb, o zaman zaten hepimiz öğrenmiş oluyoruz
-
Bu ay açıklanır diye düşünüyorum.
Zaten KPSS A puanları bir sonraki sınav sonucuna kadar geçerli. Biraz daha uzarsa bu iş patlar zaten. -
@budageceryahu alan puanları da 2 sene geçerli hocam
-
Arkadaşlar Bakan Hanım'a sordum az kaldı dedi bu hafta açıklanır mı dedim yok bu hafta değil dedi.
-
@muratkilicc komikmiş