9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@safitürk69 hocam ne bileyim kendi kendimizi şampiyon ilan etmişiz de federasyonun bundan haberi yok gibi bir ortamdayız gibi hissediyorum
-
@paretowilffredo hocam senden ses yok şu duyumlari bi nihayete erdir . Yoksa yarın geçmez
-
@budageceryahu başarılı yedek başarılı asil ve başarısız diye 3 olasılık var yanlışım varsa düzeltiniz.
-
@günbey birde "başarılı" var
-
@krtalprn hocam beklicez, mesai saatleri içerisinde MSB sinyal çakarsa açıklanır. Ses yoksa yine en iyi yaptığımız şeyi yapıcaz, beklicez.
-
mülakattan 70 puan üzeri alan herkes "başarılı"
ilk 300(iibf için) "başarılı asil "
sonraki 300 yani 600'e kadar "başarılı yedek"
mülakattan 70 altı alanlar "başarısız"istatistik içinde ilk 100 "başarılı asil" sonraki 100 kişi "başarılı yedek" diğerleri aynı
-
Özetle 2 ayrı duyum geldi yarın ve yarın saat 4 diyerek bütün heyecan bundan çıktı (daha ne olacaktı ) arada böyle özetler geçelim lütfen uyanınca 100 sayfa görüp Allah'ım ne oldu paniği yaşamak istemiyorum ve istemeyenler için tabi:)))
-
@poisson uyku haram oldu ya :))
-
inşallah yine boşa çıkmaz heyecanlar
-
Bu kadar beklenti içine girdik yarın açıklanmazsa büyük yıkım olur
-
@aliyar-bey uykular 6 aydır haram oldu zaten
-
@tgc9 sen de haklısın hocam şu anda bide o kadar zaman beklemişim açıklandığı sırada burda olmaz da uyursam korkusu var, kaçırmak istemiyorum o anı. Gerçi açıklansın da artık çok da fark etmez
-
@kai-hitwatari aynen hocam bekliycez ses gelmesini
-
açıklansın diye dört gözle bekliyoruz ama 6 aydır sonuç açıklanmasına o kadar odaklanmışım ki olumsuz olursa korkusu çok farklı bir duygu geldi şu an , hayatıma renk kattı bir anda
-
@pareto_wilfredo hocam sizden de duyum alsak yok mu bir haber filan ?
-
@paretowilfredo hocam senden de bir bilgi alsak yok mu duyum filan ?
-
Uyuyamıyorum
-
@krtalprn aynen ben de hocam.
-
Yine boşa umutlanıyoruz gibi ama bakalım.
-
Guzel gunlerin baslangici olmasi dilegiyle gunaydin