9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
İlişki durumum; Nasip, Kısmet, Hayırlısı.. (Son 6 ayın özeti)
-
Kurumu aradım, bugün yarın açıklanma durumu var mı diye sordum. Bize gelen bir şey yok dedi.
-
@kpssiibf zaten ne zaman onlara birsey geldi ki telesekretere bağlamislar resmen.
-
@kpssiibf yapma be başkan
-
@kpssiibf Buda gol değil
-
Bu zamana kadar kurumu arayıp da önceden bilgi alan olmamıştır.Hemen olumsuz düşünmeyin.Bugün yarın açıklanır diyecek halleri yok yani.
-
Arkadaslar persembe gunu sonuc aciklanmaz. Ekseriyetle cuma gunu acikliyorlar. O yuzden yarina kadar ben umut beslemiyorum acikcasi
-
Zaten umudum yoktu bakanın Mart ayı içinde diyeceğine çok yakında demesinden tarihin çok uzak olduğunu anlamak gerekti.
-
Gun icinde bile gelse aciklayabilirler karamsar olmamak gerekiuor baskanin bilgi vermedigi yerde telefondaki ler hic vermez zaten.
-
Bir hafta sonu daha dayanmak çok zor olacak
-
Siz sgk baskani olsaniz, surec bu kadar can sıkıcı bi sekilde uzamisken, 1600 kisiden 1200 ü elenecekken boyle bi topa girip persembe gunu aciklarmisiniz? Kazanan dahi buruk bi sevinc yasayacakken kazanamayanlar cuma gunu sgkyi basar
-
@isimsiz 8. pro salı gece açıklandı. Sonuç olarak o zaman da 102 gün olmuştu. Öncekilerden çok fazla olarak
-
@isimsiz Kim basacak ne diye basacak şimdiye kadar kim basmış ? Bırak basmayı kimse asıl hesabıyla kötü yorum bile yapamıyor fişlerler diye basıp ne diyecek zaten.
-
@isimsiz yanlış bi tespit ne yazık ki hocam, günün önemi yok diğer arkadaşların da dediği gibi hiçi açıklandığı zamanlar oldu. Iyisi içinizdeki karamsarlığı negatif dışsallık olarak yaymayalım
-
@isimsiz hiçbir şey olmaz hocam 1-2 zırlarız ondan sonra geçer
-
@isimsiz hocam abartmayın kimse bir yeri basmaz. Basamaz demiyorum basmaz. Hafta ici aciklanan sinavlar var.
-
ben yataktan kalkip ayagimi yere basmaya üşeniyorum
-
@kai-hitwatari bekleyip gorelim kardesim
-
@isimsiz hocam memur adayiyiz biz provaktor degil burda ki bircok insan 4 te 1 sansi oldugunun farkinda
-
Gece uyuyamadım şimdi uyandım yine kötü haber dolu bari güne iyi başlasaydık