9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@isimsiz oo linc girisimi sgkyi basma kismina kadar soylediklerine katiliyorum dostum. Ancak sgkyi basma degilde eger persembe gunu aciklarlarsa cuma gunu tepkiler gelebilir endisesiyle cumaya birakabilirler bence de.
-
Ne tepkisi arkadaşlar. Boş verin, bugüne kadar zaten yok saydılar bizi, bu saatten sonra gelecek tepkiler de umurlarında olmaz. Canları ne zaman isterse o zaman açıklarlar.
-
@denetcii hay sen çok yaşa bende inan aynı şeyi yazıp son bir tweet etkinliği yapalım diyecektim sen benden önce davranmışsın iyi de oldu. Ama ben diyorum ki serbest saat yazmayalım birlik olacağımız bir saat belirleyelim mesela 15.00 yani başkan tweet atacaksa bile 16ya doğru atıyor ya öncesinde bir bastırma olsun belki atar diye düşünüyorum ben sizce?
-
@mk5561 bende o niyetle etkinlik düşündüm hocam 15:00 bence uygun
-
Müfettiş yardımcılığı sınavı için başkan hangi gün hangi saatte haber vermişti ?
-
@krtalprn aynen onu bilsek o saatten yarım saat bir saat önce başlasak aslında güzel olur
-
@krtalprn 15:11 de tweet atmıştı 16:00 da açıklanacak diye
-
bugün açıklamaz falan demiyorum da lakin eğer bu hafta aciklanacaksa başkan cumayı bekler tahminimce.
cuma mesaji ile bir helâlık isteme daha mantıklı geliyor bana.
yarın saat 3e kadar bir tweet gelirse tamamdır gelmezse ben tamamen sgkdan umudu kesmiş olacagim -
@aliyar-bey 14.30 nasıl o zaman? @denetçi @krtalprn ?
-
@denetcii teşekkürler hocam o zaman 15.30 kadar bu gün umutlu olmak lazım olmaz ise yine yarın aynı saate
-
@mk5561 bana uyar zaten şu anda twit atıyorum burda ki nickname ile orda ki farklı
-
@mk5561 uygun hocam
-
@te_go_çı Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme
-
@mk5561 bana da uyar hocam
-
@paretowilfredo üstad sizin kaynaklardan ses yok mu acaba ?
-
@paretowilfredo üsdat bir haber daha mı yapsanız? Haber üzerinden yüklensek? Size gelen bir haber yok mu hala?
-
Bir soru da benden gelsin @paretowilfredo üstad bir ses bir hareket bir atraksiyon yok mu içimiz kurudu ciğerimiz soldu en ufak bir bilgiye muhtacız
-
@denetcii face üzerinden gruba yazan sen isen eğer saati de duyurur musun peki
-
@mk5561 yazayım hocam
-
1 sayfa okuyorum buraya giriyorum 11 sayfayı bir saat 40 dakika da anca okuya bildim içim de değişik bir hisler var