9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@isimsiz hocam bizi ne sanıyorsun acaba. Kazamanayınca sağa sola saldıracak tipler gibi mi duruyoruz? Kazanamazsak hayirlis değil deyip uzulup hayata devam edecegiz. Birakin sgk'ya gitmeyi il mudurlugune dahi kimse gitmez
-
Bir listedir arkadaslar sonucta haftasonu da olsa canlari isterse yüklerler e devlete günlere bence takilmamak lazim bu saatten sonra.
-
Eskişehir Özel kalemi perşembe- cuma dedi , sinan uzunpinar @resetat a bu hafta bekliyoruz dedi , ee dün arkadaş yarın açıklanacak dedi bu kadar duyuma rağmen telefondaki bir şahsın bize gelen bir şey yok demesi mi bizi karamsarlığa sürükledi.Forum çöktü resmen enseleri karartmayalım arkadaşlar..
-
Kurumda bir hareketlilik olsaydi @paretowilfredo haberdar ederdi ki buda isin bittigi anlamina gelirdi son asama bu heralde bakalim görelim.
-
#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarınıBekliyoruz tagı ile son bir defa birleşelim arkadaşlar.Herkes 1-2 tweet atsın.Tweetle olmayacağını en iyi ben biliyorum ama bu sefer içimde bir his var haydi hayırlısı . Boşver bir cacık olmaz demeyin başkanı bakanı dernek başkanının etiketleyelim arkadaşlar haydi bir gayret muhalefet olmadan birleşelim..
-
Telefondaki kişinin bilgi vermemesi gayet normal,ben olsam ben de o topun altına girmezdim belliki oda güvenmiyor üstlerine
-
@isimsiz hocam şuna artık 4de 1 demesek. Sınava tahmini giren sayısı 1050 ( 1. Komisyondaki görevli ortamala günde 5 kişi gelmiyor demişti)
Daha iyi meslekleri kazanmış ve guyu kazanıpda yerinde mutlu olanlarla birlikte tahmini 250 kişi
800 kişiden 300 kişi alacaklar geriye kalan 500 kişi üzülecek. Yani yaklaşik %40ımız sevincek, %60ımız üzülecek. (Sadece iibfliler. Istatistigikten kimlerin elendigini bilmedegim icin hesaplamadim) -
Tweetten bir şey olmaz demeyin artık sizde elinizi taşın altına koyup lütfen destek olun.10. dönemi bekleyen arkadaşlardan da yardım bekliyoruz.Başkanı, bakanı ve dernek başkanının etiketleyelim lütfen. #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarınıBekliyoruz
-
Sgk denetmen yardımcılığı sonuçları 170 küsur gündür açıklanmıyor diye bir fotoğraf vardı .O arkadaş tagı etiketleyip paylaşırsa biz de o fotoğrafı paylaşalım o çok dikkat çekiyor.Ne yapıyor bu salata demeyin artık kimsenin sabrı kalmadı haydi gençler
-
Saat 14.30 a kadar umutluyum. Başkan o zamana kadar tweet atmazsa bugün de yalan oldu demektir.
-
@denetcii mülakata katılmaya puanım az bir farkla yetmedi ama etkinliklere tam destek verdim hep. Etkilik yapıyor musunuz yoksa bu tagla başka zaman mı yapacaksınız.
-
@duryy hocam tagı bilerek degistirdim diğer tagı da ben yazmıştım.Değişiklik iyidir şimdi başladım hocam tek başıma Allah büyük.Senden de Allah razı olsun hocam inşAllah 10. Promosyonda girmek nasip olur size de
-
@isimsiz Kazanamayanlar SGK’yı mı basar güldürdünüz Biz kaç zamandır burada insanlara iki twitt atmaya ikna edemiyoruz hatta siz uğraşıyorsunuz diye biz de uğraşmak zorunda mıyız minvalinde azar yiyoruz ama bu kitle kalkacak hakkını arayacak he işte buna gülünür.
-
Halkbankası bile akşam kaçta açıklandı pazartesi zaten bugün açıklanacak ise sisteme çoktan yüklenmiştir linkten anlayan arkadaşlar var ise aydınlatabilir
-
@mağdurum, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
ben yataktan kalkip ayagimi yere basmaya üşeniyorum
Bu sey degil mi ; ben :))))
-
#SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarınıBekliyoruz fotoğraf var onu yükleyip tweet atalım arkadaşlar.
-
Amann kime diyorum ya kusura bakmayın bir an gaza geldim .
-
@denetcii hocam sakin olun. Herkes görene kadar saatler gecer.
-
@kai-hitwatari herkesin gördüğü zamanları da biliyoruz hocam bir an gaza geldim sonra eski zamanlar geldi aklıma:)
-
@denetcii az kaldı hocam ya sonuca y huni takmaya. Ikisini de dene tarafini seç.