9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@tokyo bana sordular ben söylememiştim beklediğim mülakatı yine de elemişler
-
@shady1 ekmeğimiz yokmuş zaten orda hocam yapcak bişey yok
-
@gonzaloluca bulmuşlar hocam kim neyi bekliyor
-
@tokyo eğer sırf mülakat bekliyo diye eledilerse yazık olmuş sonuçta ordanda elenme riski var
-
@gonzaloluca zaten tüm mülakatlar garanti de ondan halk bankası girdik hocam benim SGK mülakatı bekleyen arkadaşlar kazandı ama biraz garip değil mi
-
@gonzaloluca hocam bu benim görüşüm sadcee aksinide görmedim henüz o yüzden böyle düşündüm
-
@tokyo hocam benim hala SGK bekleyip kazanan var halk bankasını
-
@krtalprn ben siz söyleyene kadar örneğini görmemiştim bu da çürüdü hocam o zaman
-
@krtalprn halkbankta yiyecek ekmeği varmış demekki o arkadaşın
-
Bu hafta açıklansa bari iyi kötü beklemesek en azından
-
@gonzaloluca benim çevrem de bildiğim 2 kişi vardır daha
-
@tokyo öyle oldu maalesef hocam
-
-
@budageceryahu, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@FameFabre bizim için ceylan derisi koltuklar yaptırıyorlarmış, bitmemiş daha, o yüzden bekliyormuşuz. Doğru mu?
Hahaha,
Hayırlısıyla güzel haberleri alın da varsın koltuğunuz olmasın 2-3 ay : )
Neticesinde ayın 15i olduğunda Bankamatik önünde buluyorsunuz kendinizi
#Bekliyoruz sizleri. -
@halipür-meral inşallah hocam
-
Bu hafta açıklansa bile bizim işe başlamamız 2018 KPSS den sonraya kalır.
-
@famefabre çık forumdan sinirime dokunuyorsun Acaba o bankamatik sırası bize de gelcek mi
-
@sirius ben 2019 da başlamaya da razıyım yeter ki kazanayım
-
20 ekim 2017 cuma günü Bakanın yaptığı açıklama ve hala bu yönetmelik çıkmadı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Kamuda yarı zamanlı çalışmayla ilgili yasal düzenlememizin yönetmeliği gelecek hafta itibarıyla Başbakanlığa gönderilmiş olacak ve inşallah uygulamaya geçmiş olacak. Bunun da müjdesini buradan veriyorum." dedi.
-
@engi̇n bunda şaşılacak bir durum yok,o düzenleme yıllarca onay bekler en sonu iptal olur.