9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Il müdürlüğündeymis beni de heyecanlandırdınız. Başkanlık binasına gitmesi lazım:)
-
@black hocam iyi kotu bekledik kabul ediyorum da olayin arka planini bilmeden istafaya davet etmek biraz abarti degil mi?
-
@hattorihanzo Olayın arka yüzünü bilmeme gerek yok ki sonuçta benzer sayıdaki alımlar çok daha kısa sürede tamamlanabiliyor eğer bir gecikme varsa bunun en baştaki sorumlusu bakandır sonra hiyerarşik olarak aşağı gider. Sorun tek seferlik de değil kronik, çsgb sınav yapıyor 3 ayda açıklıyor mülakat yapıyor 4-5 ayda açıklıyor. İlgili kuruluşu personel alıyor mülakatı 6 ayda açıklanmıyor bence birileri kendini sorumlu hissetmesi gerekiyor istifa etmeseler bile en azından bir daha ki sefer aynı şeyi yapmazlar.
-
Bahsettiğim haber bu http:// www. milliyet. com. tr/cumhurbaskani-erdogan-imzadan-siyaset-2635532/
Daha önce bu konuda bende bir iki laf etmiştim bazı bürokratlar resmen korkuyor sorumluluk almak istemiyor tabi işini garantiye almak için süreci uzatıyor hal böyleyken olanda bize oluyor. Birde biz sadece alım sürecindekileri biliyoruz sıradan vatandaşın işlerinde ne tür aksaklıklar vardır Allah bilir. Eğer sorumluluk almaktan korkuyorlarsa istifa edip makamlarını daha yetkin kişilere bıraksınlar bürokrat veya siyasetçi fark etmez.
-
@black hocam biz tweet atarak sonuçları açıklatamadık ki istifa ettirelim. Hem herkes belki kazanırım umuduyla beklerken kimse istafa çağrısında bulunmaz. Ben dahil.
-
Noldu kaçırdım il müdürlüğü falan açıklanıyor mu goygoy mu
-
@denetcii açıklandığı yok hocam bakan sgk ankara il md ziyarete gitmiş hepsi o ama o bile biz zavallıları heyecanlandırdı işte
-
@nonbisinidem off off
-
@aliyar-bey keşke gerçek olsa
-
@nonbisinidem keşke hocam
-
@umrcn açıklama için ayak sesleri bunlar
-
@black bunlar hep toplumun gazını almak üzere yapılan konuşmalar.
Herkes koltuğunda oturmaya devam ediyor, edecek de. -
çok mutsuzum.
-
Bu günler de geçer
-
Yumuşak yataklarda betonda yatar gibi uyuyoruz biraz el insaf artık
-
- promosyon ilanı erken gelirse 9. promosyondan kazananların güvenlik soruşturmaları bitene kadar 10. promosyonun mülakat sonuçları neredeyse açıklanacak safhaya gelir. Tabi yönetmeliğe uyarlarsa.
-
@FameFabre bizim için ceylan derisi koltuklar yaptırıyorlarmış, bitmemiş daha, o yüzden bekliyormuşuz. Doğru mu?
-
Keyfim 0 bile değil eksilerde
-
Güzel günler gelecek inşallah
-
İnşallah