9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Beyler sınavın açıklanmasına minimum 3-4 hafta var. Kurumun bu ilgisizliği ve girenlerin bu tepkisizliği de eklenince nasıl bu hafta açıklanabilecek diyebiliyorsunuz aklım almıyor, açıkçası.
-
@patakute tepkisizliği derken baska ne yapilabilir oneriniz var mi
-
@hukukcusmith Sınava 1500 küsür kişi girmiş ve 10-20 kişi en basit twitter etkinliğini bile yarım yamalak yapıyorsa önerilecek şeyler de çok havada kalıcaktır hocam.
-
bir daha alima ne zaman cikar bu kurum
-
@patakute bir sinav aciklansin diye ancak bu kadar ugrasilabilirdi bence kimseyi yadirgamamak lazim
-
@mağdurum sanki yeni bir boyut açtın hatta solucan deliğine soktun beni bu soruyla :))
-
@patakute Hocam 1 ay önce de mart bitmeden açıklanacak bence demişsin. Bak ben de senin gibi düşünüyorum ama merak ettim 1 ayda ne değişti de Mayıs'a kadar uzattın süreci
-
@baumol Valla şakasına haziran demiştim, bir ara nedense umut geldi mart dedim; ama bu yaşananlar tüm umudumu söktü aldı. en kötüsünün de kötüsünü yaşıyoruz maalesef.
-
@patakute Aynen öyle hocam. Forumda bu işler için uğraşan değerli insanlar var. Pek fazla yazmıyorlar ama dağılsınlar beni de habersiz bırakmıyorlar. Bu hafta açıklanırsa sürpriz olmaz ama en fazla 2 haftası kaldı gibi gözüküyor. Ben bana söylenenlere göre pay biçiyorum. Konu burası olunca daha geç zaman da olabilir tabi.
-
Dernek başkanı,eskişehir il müdürlüğü özel kalemi bu hafta açıklanacağına işaret etmişken daha salı gününden bu kadar karamsar olmaya ne gerek var.Haftanın bitmesine 3 gün var daha.
-
@baumol Dağılsınlar değil sağolsunlar
-
@mağdurum 10. Promosyon ilanı hazır demişti @paretowilfredo üstad
-
Bu haftadan umutlu olanlar fav
-
@conmaynard Aklımı okudun hocam
-
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bu haftadan umutlu olanlar fav
+1
-
@patakute 3 veya 4 hafta olsa koskoca bakan neden kısa süre desin ki hocam
-
Abartın , yok 1 yıl var !
-
Şimdiden 10. Promosyonda atanır mıyım acaba diye düşünüyorum
-
Başkanın az daha sabredin demesi ile Bakanın çok az kaldı demesi arasında iki ay kadar zaman var. En fazla bir ay bekleriz. Fazlası olmaz kesinlikle.
-
@poisson yok nasil olsa bundan da elenirim diye 10.promosyona hazirliyorum kendimi.