9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Sen de mi gidiyosun @genclerbirlikli saat 00.00 olunca kim yeni ilan paylaşcak artik isin sakasi bi yana cokk sevindim emeginin karsiligini almana. Tebrik ederim:) Eh darisi basimiza artikmasa basinda curumeden
-
@gök-kız teşekkür ederim hocam daha iyi yerler sana olur inşallah
-
@1903bjk ilan işi bende kimseye bırakmam birazdan rg ye bakicam hatta inşallah daha güzel yerler olacak sana da şöyle havali, keyifli bi meslek:)
-
@genclerbirlikli
Ah ne guzel dedin havali ve keyifli tam benlikmis
Evet biz de kazanana kadar burdasin sen gitme aynen devam
Hatta sana özel bi "tebrik sayfasi" acmayi dusunmustum ben tebrikleri orda kabul edersin ani kalir diye
Tamam sustum
Iyi geceler herkese insallah yarin SGK aciklanir hemen ardindan 10.prom gelir, amin. -
@genclerbirlikli ve @luthor Tebrikler arkadaşlar sizin adınıza çok sevindim hayırlısı olsun hakkınızda
-
@1903bjk buralardayim daha 6 aylık omuz omuza bekleme mücadelesi verdiğim silah arkadaşlarımla bekliyorum güzel fikirmiş aslında inşallah bu hafta biter 9.proya yapilan eziyet de 10 gelir
-
@resetat çok teşekkürler hocam daha güzeli size olur inşallah
-
@luthor çok sevindim hayırlı olsun tekrar
-
Başka kurum kazanan arkadaşları tebrik ederim Allah muvaffak eylesin. Çok ilginç ama insan sadece kullanıcı adından gıyaben tanıdığı kişiler için bile mutlu oluyor
-
dostlar istanbul guy kazanıp sgk bekleyen kaç kişi var en kısa zamanda acıklanır inşallah
-
@genclerbirlikli hocam hazir kazanmissin kendini feda etsene bizim icin gercekten tanimama ragmen cok sevindim Allah yolunu acik etsin
-
Arkadaşlar bir yerlere yerleşenleri görünce mutlu oldum valla Allah kazananları yeni görevlerinde muvaffak etsin, yerleşemeyenlere de daha iyilerini nasip etsin inş Herkesin bir yerlerde ekmeği vardır ben buna çok inanıyorum darısı tüm Sgk bekleyen bizlerin başına diyelim
-
@luthor tebrikler hocam
-
Aslında öncelikle SGK Denetmenliğini isteyip, sürecin uzamasından dolayı mecburen GUY'a başlayanlar var.. Herkesin durumu farklı, Allah herkese mutlu olacağı, hayırlı olanı nasip etsin.
-
Forumda firtina öncesi bir sessizlik hakim sanki haftanin ortasina yaklasiyorken tansiyon gayet düsük
-
Yarın başkandan mesaj gelmezse, umutlar haftaya kalır.
Haftaya da zaten açıklanır. -
@budageceryahu perşembe ya da cuma açıklanır ve hangi gün açıklanacak o gün mesaj atar tahminim o yüzden umudu cok erken kesiyorsun
-
@mk5561 adamlar hiç ümit vermiyor ki
Taş, duvar sanki adamlar. -
@hattorihanzo sgk önünde kendimi mi yakayım hocam nasıl bir feda bu sağolasın hocam daha güzel yerler sana olsun inş
-
@budageceryahu orada haklısın lafım yok