9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker telefonu açıp "naber gelmedi senden bi haber merak ettim" şarkısını mı dinletsek :D:D:D
-
@meçhulasker deli:D
-
@meçhulasker al dedi çocuklarını dedi bidaha dedi gelme dedi bana
-
@nonbisinidem o zaman herkese benden huni
-
Telefona çıkan kadın elinden geldiğince zaten cevap vermeye çalışıyor orda bi sıkıntı YÖK. Muhtemelen az önce bi arkadaş da ifade etti bildiği bişey varsa da bunu halka söylemek onun işinin sonu olabilir. Temkinli davranıyor olabilir Emirler doğrultusunda.
-
@nonbisinidem legal olan herşeyi yaparım. kendimi yakmam baştan söylim
-
Yemin ediyorum Bursa'dan gol haberi varmış gibi hissetmeye başladım
-
@staticman kim? karı benle konuştu angaraya gelince ara felan.
-
@meçhulasker büyük konuşma bence çaresizlik insana neler yaptırıyor :)))))
-
@paretowilfredo evet hocam sizdeyiz
-
@nonbisinidem o zaman arayalım "beni yak kendini yak" dinletelim
-
@meçhulasker şaka bi yana ben hiç kadınla konuşmadım. Bir çok kez aradım hep erkekti. Hatta aynı adam olabilir.
-
Bu saatten sonra cidden de bir bakılsa ışıklara fena olmaz yok mu ankarada olan arkadaşlardan zahmet edebilecek olan?
-
@mk5561 Sgk'nın gelir idaresi gibi umurunda olmaz bence kapatır giderler
-
Bugünde açıklanmaz ise gidicem buralardan yoksa aklımı kaybedicem
-
@mk5561 ben bir iki saat sonra sürekli aricam kurumu belki açan olur
-
@nonbisinidem çoluğumuz çocuğumuz var dedi yazık gitmesin mi biz bekleriz iki üç yıl
-
@meçhulasker evet biz de bi ana babanın çocuğu değiliz çünkü bizim ailelerimiz aylardır beklerken sorun yok
-
Arkadaşlar telefondaki konusanlarin bilgisi olmadığı düşünüyorum. Cok ciddi duyumlar varken kurumda listede kurumda yok demesini sorumluluk almak istemiyorlar. Hiçbir duyumlari oldukarina inanmiyorum ya da bilgi verecek pozisyonda degillerdir.
-
bence yarin olur bugun degil de.