9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@harristodaro evet ikisinden birisi yazması gerekiyor geri kalanı çöp
-
@harristodaro, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
İşin özü
başarılı asil
ya dabasarili yedek
yazisini mi görmemiz gerekiyor? Sonuç açıklanacak ama kazanıp kazanamadığımızı anlayamıcaz..6 ay kadar da bunun ne anlama geldiğini açıklanmalarını bekliyormuşuz bir de
-
@harristodaro sonuç sayfasında yazıyor zaten mesela "başarılı 5.asil" ya da "başarılı 10.yedek" gibi önceki promosyonda arkadaşımın sonuç sayfasını görmüştüm ordan biliyorum ben de. Bi de rüyamda görmüştüm en son :)))))
-
@meçhulasker neyse hocam gereksiz bir tartışma içine gireceğiz konumuz bu değil daha güzel haberler alacak gibiyiz yarın ona odaklanmak gerek:)
-
Devlet vazifesini kim layıkıyla yapacaksa inşallah onlar kazanır.
-
@yasaklı aynen hocam şöyle yaaa
-
Çarşı fena karışmış
-
liste olmayacak mı? bilgisi olan var mı?
-
@umrcn hayır liste olmuyor kesin bilgi
-
@umrcn tc girilerek bakılıyordu en son bu sefer liste yayınlanır mı bilmem
-
Arkadaşlar TC ile giriyorsunuz başarılı ve sıralamanız yazıyor. Yedeklerde iseniz Başarılı xyz. yedek şeklinde yazıyor. Yedek sırada yer alanlar içinde başarılı yazıyor.
-
Biri yarın için lütfen doğru desin..
-
Ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum :)))))
-
@black @nonbisinidem yedekler için hesap kitap yapma şansı olmaz o zaman. tahmini kaçıncı yedeğe geleceği meçhul.
-
Daha önce yazılmış ama sonuçların nasıl yorumlanacağını yazıyım başarılı asil derse çok sevin başarılı yedek derse sıraya bak ilk 100 ise sevin 100 den sonraki yedek %90 kazanamadın geriye kalanda kazanamadın demek:)
-
@umut-1-m hocam twitterdan yazan siz değilsiniz değil mi? İnşallah siz değilsinizdir de iki farklı "yarın" duyumumuz vardır
-
Sanırım eski dönemlerde yaşıyor olsak ve adalete ciddi manada ehemmiyet veren bir hükümdar tarafından yönetiliyor olsak: Şu sınav ile hiçe sayılan kul hakkı için kurumda bulunan üst düzey yöneticilerden kesinlikle bir kaçı çok ciddi manada cezalandırılırdı.
-
@umrcn burda daha önce 170lere kadar hesap yapılmıştı diye hatırlıyorum ama listeyi arkadaşla hazırladı ben hiç ilgilenmedim o işlerle ama ilk 100yedeğe sıra gelme ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyordu
-
@Antimülakat Hocam tc ile girip öğrenmek eskide kaldı bu sene e-devlete entegre ettiler sanırım geçen sene torpil listesi ortaya çıkıp sadece kimlik numarası ile bu kişilerin kazandığı anlaşılınca bu yola gidildi
@umrcn aynen öyle ama asil kazananlar bir grupta toplanıp tercih yapmayacaklar belirlenir az çok o iş ayarlanıyor
-
Sgk taşeron sonucunu da açıklamış bu arada