9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mk5561 bende azar yiyeceğimi düşünerek uzatmadım tamam sagolun dedim
-
@mk5561 o önemli telefon başkanın açıklayın mesajı olmasın :)))
-
@umrcn olabilir hocam sesi soluğu çıkmıyor zaten, operasyonda galiba :))
-
Yalnız telefonları açmalarını açıklanacağına yoramıyorum çünkü mesai bitti öyle bir durum olsa açmazlardı.
-
@safitürk69 bi kişi daha ararsa yok başkanın açıklayın mesajını beklemiyoruz diyecekler diye korkuyorum
-
@safitürk69 ya O değilde forumu biliyor yazılani okuyor sanırım öyle konuşunca şaşırdım yani içimizde ajan var olabilir arkadaşlar şaka değil
-
@aliyar-bey arayıp ben başkanım açıklayın mı desem
-
@meçhulasker de olmasa hiç çekilmez bu süreç
-
@safitürk69 denemekten zarar gelmez aslında
-
@shady1 estağfurullah hocam ben daha iki haftalık forumdaşım
-
@mk5561 sonuç ne şimdi yani umudu keselim mi madem takip ediliyoruz takip eden arkadaşlara diyorum ki onlar da bu yoldan geçtiler halimizden en iyi onlar anlarlar forumdan bize ufacık bir ışık yaksınlar en azından yoksa eni sonu biz kendimizi yakacağız
-
@mk5561 İK abi buradaysan özür dilerim bir daha yapmicam
-
daha önce bu saatlerde o numarayı arayan oldu mu ( dedektiflik mesleği gereği sormasam olmazdı )
-
@nonbisinidem hocam bence bu yoldan bizden başkası geçmedi. Resmen yol açıyoruz
-
@nonbisinidem yani bana başka bir işleri olduğunu önemli bir telefon beklediklerini söylemese de aynı şeyleri söyleyip kapatsa gene umutvari olurdum ama suan ışıklar bizim için yanık değil sanırım
-
Sinan Uzunpınar’a gvs devam ediyormuş bu hafta demeniz temenni miydi diye sormuştum.
Bakan Hanım açıklama yaptığına göre bu iş çok uzamaz. Sizi çok iyi anlıyorum ama beklemekten başka yapacak bir şey yok. Biz her görüşmemizde konuyu dile getiriyoruz. Hem hafta daha bitmedi
Yazmış.
-
@kpssiibf vay arkadaş ya gvs yi yalanlamadığına mı yanayım daha hafta bitmedi dediğine mi sevineyim... Tebrikler manyak ettiniz bizi
-
@kpssiibf binaenaleyh ege bir göl değildir diye de eklemiş.
-
@meçhulasker, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1 estağfurullah hocam ben daha iki haftalık forumdaşım
🤫🤫🤫
-
Arkadaşlar birazdan halısahaya gideceğim. Atacağım golleri şimdiden bu guruba armağan ediyorum.
Not: Defans oynuyorum.