9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker hadi inşallah hocam
-
Mulakat zamanı
Dolar 3.54
Benzin 5.27
Ceyrek 238
Hayallerimiz tazeydi -
@krtalprn son bir ayda hergün kurduğum cümle
-
Gercekten icler acisi ya 175 gün olmus ya neyin derdini yasiyorlar ya yeminle
Bir ülkenin en kıymetli hazinesi bana sorarsaniz insan hazinesidir. Sonra soruyoruz neden böyle ulkemiz niçin bu sorunlar cçözülmüyor diye insanların umutları tükeniyor hayallerle oynanıyor. Önce dönüp kendine soracaksın gençlerimiz bilime egitime muktesebata argeye araştırmaya öncelik vermeyip kısa yoldan zengin olmak isteniyor. Ama gün geçtikçe anlaşıyor ki sistem bize oraya doğru surekliyor Aman devleti ben mi kurtaracak banane ya demeye baslatiyor haklı olarak sistem.
Gidin bakın siyasi partilerin yönetim kadrolarina hepsi ihale ticaret islerinin dönmesini kısa yoldan bir yerlere gelmek isteyen kisilerle dolu
Yazik yazık yazık vallahi... -
Arkadaşlar belki ilerde içimizden makam sahibi olacak olanlar vardır. Bugünleri unutmayın işi ehline verin koltuk sevdasına düşmeyin. Doğru bildiğinizi değil doğru olanı yapın. Bana birşey olmasın diye zulme sessiz kalmayın. "Zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır."
-
@umut-1-m Hala arkasında mısın?
-
Ya gerçekten bazen nasıl pislik bir yerde yaşıyoruz anlayamıyorum. Hayatı boyunca sövdükleri ideoloji den insanları araya sokuyorlar torpil için ve kimler kimler kazanıyor. Ben hali hazırda akademisyen olarak görev yapan biriym. SGDY sınavına falan da girmeyen birisi olarak söylüyorum, daha önceki sınavlarda olduğu gibi referanslılar her zaman bir adım önde olacaktır. Sadece şöyle bir durum var tabi bazı referanslı İİBF lilerin farklı kurumlarda işe başlamış olmaları burada bazı arkadaşların önünü açabilecektir diye düşünüyorum. İstatistikci ilanı neredeyse hiç gelmediğinden o arkadaşların işini çok daha zor görüyorum (referansı olmayanların)
-
Sağlam duyumcular nerdesiniz ?
-
Ya Allah binbir türlü belanızı versin ne diyim artık, bi insanın emekleriyle oynamak bu kadar basit mi ya yazıktır günahtır, 6 ay ya 6 ay .. Hala ödül törenlerinde geziyorlar.
-
-
Bundan sonra duyum falan vermeyin ciddi ciddi ağır hakaretler edebilir insanlar.Boş yere ümitlendirmeyin umudunu bağlamış insanları
-
@denetcii Bu özel kalem neden böyle yalan söyler anlamak mümkün değil..
-
bu gece 00:30 ???
-
@serhats özel kalem niye yalan söylesin ben yalan olduğuna inanmıyorum bence onu trollediler:))
-
@yasaklı @denetcii yarım saatlik iş deyince benimde aklıma bu geldi. Acaba o zaman da öncesinde twit gelmişmiydi ?
-
@serhats Evet tweet gelmeden açıklanma ihtimali yok.
-
@banshe msb onu trollemiş
-
@banshe Hocam şimdi başkan mı trolledi bu adamı:)) Atlamaması lazımdı başka bir yerden duyum geldiyse kesin diye falan.
-
@serhats hocam açıkçası ben ona güvendim ama olmadı çöktüm resmen
-
@serhats, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@banshe Hocam şimdi başkan mı trolledi bu adamı:)) Atlamaması lazımdı başka bir yerden duyum geldiyse kesin diye falan.
Önce ben yazdim