9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@timbergen teorine gurban
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim
-
@timbergen İnşallah güzel dostum. Kurum da bir noktada mantığın sesini dinleyecek inşallah. Her ne kadar bunca zaman geçmiş olsa da artık son değişiklikler ile birlikte sonrasında da daha makul süreçler ile karşılaşacağız umarım.
-
@kpssiibf kardeşim bir link paylaşır mısın sana zahmet?
-
Adem hocanın grubuna da istek yağıyor duyan geliyo duyan geliyo:)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@timbergen İnşallah güzel dostum. Kurum da bir noktada mantığın sesini dinleyecek inşallah. Her ne kadar bunca zaman geçmiş olsa da artık son değişiklikler ile birlikte sonrasında da daha makul süreçler ile karşılaşacağız umarım.
Değerli Hocam , Öncelikle bilgi paylaşımlarınız için teşekkür ederim . Ancak bundan daha mühim olanı duygu paylaşımınız için teşekkür ederim . Sabırla bize katlanıyorsunuz . Sizi ve buradaki diğer değerli arkadaşlarımı inşallah çok daha yüksek makamlarda görebiliriz ve gelecek adına daha ümitli olabiliriz . Saygıyla
-
@denetcii link yok mu hocam?
-
@denetcii Listendeki arkadaslardan onay mi geliyor istek icin
-
@timbergen Estağfurullah güzel insan, güzel görüyorsun, en az gördüğün kadarı sana nasip olsun inşallah. Emeklerin çok kıymetli, keza dostluğun da öyle. Var olasın. Bahtın açık olsun her daim.
-
@brzezinski yok hocam moderatörüm grupta adem hocayı ilk defa bu kadar kesin gördüm haydi hayırlısı
-
@brzezinski inşallah hocam açıklanırda bizde yolumuza bakarız
-
Çok heyecanlandım @paretowilfredo üstad Allah razı olsun inşallah iyi haberler alırız
-
@denetcii aynen adem üstat böyle net konustugu nadir ihtiyatli yazan biri icin surekli
-
@kai-hitwatari hocam telefondayım uygulamaya atıyor sürekli link atamıyorum
-
@timbergen hocam oyle olması da gerekir. Sgk mufettislikle beraber aciklanacak gibi
-
@denetcii nerde hocam bu grup
-
@denetcii buldum hocam sağol "Çalışma Sorunları" yanlış yazmışım
-
@sacred123 facede hocam çalışma sorunları
-
@kai-hitwatari grubun linkini sordunuz sanırım https://www.facebook.com/groups/1153755841403750/
-
Heyecan dalgasıyla beraber bi korku bi tedirginlik de gelmedi desem yalan olur