9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo eyv üstad saolasin içimizi rahatlattın
-
@denetcii hocam isim yazmayim simdi heycanlanir, umutlanir. Foruma cok girdigim bilincaltima islemis
-
Gençler şimdi tam zamanı yuklenin twitter a. #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
@paretowilfredo Üstad cansın. Sen öyle diyorsan daha da başkasına itimat etmem.
-
@paretowilfredo O zaman maksimum 10 gün kaldı diyebiliriz.
Bugün de, yarın da, 10 gün sonra da açıklanabilir desek? -
@sirius Hocam beni diyorsun dimi
-
@resetat Benim anladığım dostum 10 günlük süre içinde kurum geldiği anda açıklayacaktır. Şahsi tahminim ise Sn. Bağlı'nın önüne geldiği anda twitter'a yönelecektir
-
@resetat, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@paretowilfredo O zaman maksimum 10 gün kaldı diyebiliriz.
Bugün de, yarın da, 10 gün sonra da açıklanabilir desek?ben de bunu merak ediyorum bu açıklamalar 10 gün maksimum demek oluyor değil mi:)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@resetat Benim anladığım dostum 10 günlük süre içinde kurum geldiği anda açıklayacaktır. Şahsi tahminim ise Sn. Bağlı'nın önüne geldiği anda twitter'a yönelecektir
Hadi inşallah çok az kaldı
-
@poisson Evet her şey önümüzdeki 10 günü gösteriyor
-
Hadiii bakayim gelin gençler belki de son etkinliğimiz olacak boş geçmeyelim. #SgkDenetmenYardımcılığıSonuçlarıAçıklansın
-
@paretowilfredo Üstat teftiş için bir hareketlilik var mı peki ?
-
@resetat evet yani bizim için yine kesin olmayan ama en sağlam bilgi bu oldu sanırım 104.günde neden bu kadar keyiflendiğimi kendime böyle açıklayabildim:)) teşekkürler bu arada bilgi paylaşan herkese facebook kullanmadığım için buradan alabiliyorum her bilgiyi:)
-
@sgk0606 Maalesef dostum. Teftiş'in işleri biraz daha kendi içerisinde yürüyor.
-
Sanırım dün akşamki teorim doğru çıkacak 29 Ocak yani Yeni teftiş alım başvurusuna kadar açıklanacak sonuçlar
Şükür...
-
Arkadaşlar eğer yanılırsam( Allahım inşAllah) hakkınıza girmişsem lütfen haklarınızı helal edin. Ben de sizler gibi sonuç bekleyen sıradan bir adayım. İnşAllah tez zamanda güzel haberlerle dolar buralar. Bundan sonra @paretowilfredo ve Adem Kaya Üstad dışında kimseye de kulak asmamakta fayda varmış öğrenmiş olduk.
-
@denetcii hocam bu twitter azminize hayran kaldım helal olsun
-
@timbergen İnşallah hocam o teori benim çok kafama yattı iyi tespit bence
-
@poisson 104. günde bayağı sağlam bir bilgiyi alabildik, buna da şükür.
keyiflendik ama sonu güzel olsun inşallah. Rica ederim ayrıca. -
@siyasallı Allah razı olsun hocam her gün düzenli tweet atan arkadaşlarımız var burada benimki bir şey değil:)