9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@paretowilfredo keşke daha ümitvari bilgiler paylaşabilseydim Üstad ama malesef olmadı.. Rica ederim @Gök-Kız
-
@hayalimsgk teşekkürler bizim için böyle net bilgi verdiğiniz için. Hİç yoktan sallama duyum gelmiyor sizden allah razı olsun.
-
Arkadaşlar vekilin konuk olduğu programda da sorulmadı dimi ses var mı?
-
eee nolacak bu işin sonu arkadaşlar uzunca bi süre daha beklemeyelim mi? kpss ye kadar filan ? kimse bilmiyor peki herhangi bir öngörü de mi yok ya
-
@hayalimsgk valla kardeşim bende defalarca bakanlıktan bu bilgiyi aldım en yetkili makamdan aldığımı da üstüne basa basa söyledim ama neredeyse kimseyi inandıramadım:))
-
@sgkemekcisi Hocam siz soruşturmalar devam ediyor diyorsunuz.Size kızmıyoruz tabikide ama bu saate kadar kalıp da gvs denmesi bizleri üzüyor.Belli kii Gvs lere Şubat da başlanmış.Taşeron muhabbeti bitti artık bize sıra gelir inşAllah
-
Martta açıklanmaz Nisanda belki diyen bir arkadaş vardı nerde o ? Adam ne dediyse çıktı be
-
@denetcii Her seferinde bende üzülerek öğrendim ama bana gelen bilgiyi aktardım direk. Çünkü bazı arkadaşlar nedense sürekli yarın açıklanacak havası yaratıyorlar gün veriyorlar ve bunlara kesinlikle inanmıyorum. Çünkü bakan hanımın bile tarih konusunda bilgisi yokken kimse gün veremez veriyorsa da yalandır.
-
Arkadaslar GVS ler devam ediyormuş
-
@shady1 Arkadaşlar CIA bizi izliyormuş:)
-
Bunlar hep Amerikan oyunlarıymış
-
Arkadaşlar lafla peynir gemisi yürümüyor. Artık herkes bizi tanımalı. Gönderilerin altındaki tweetlerde onlarca rt yüzlerce fav olmalı dikkat çekmek için. Başka türlü olmayacak. Elimizden geleni yapalım lütfen. Devam..
https://twitter.com/sametyldrim/status/981247577059483649 -
iyi espriler çıkıyo her gvs şakasindan sonra
Birisi düzeni olarak gelip ger gün yapsin bu şakayi bize -
@meçhulasker Hocam 1600 kişiden kaldik 200-300 kişi gerisi atandı gitti:) 100 lerce fav zor gibi
-
@shady1 Yetenek sizsinize mi katılsak ? Belkide yanlış işlerle uğraşıyoruzdur:) Bakınız 3 adamdaki İbrahim İktisat mezunu:)
-
@denetcii hocam gaza getiriyom 20 fav 10 rt ye razıyım
-
Rus istihbaratından yardım istemişler
-
@budageceryahu O rus bu çocuğa yardım falan edemez:)
-
@paretowilfredo hocam beni banla artık kafayı yedim:)
-
@denetcii :)))