9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Kızdigimdan değil ama gerçekten hala iddialı olup olmadığını merak ediyorum.
-
@gök-kız kardanadam gibi o da güneş çıkınca eriyip gitti
-
@umrcn inşallah öyle olur hocam
-
Arkadaşlar konu dışı ama buradan başka da kimsem yok.25 yaşını geçtim 25 den önce gelir testi yaptırmıştım borçlarım silindi.Şimdi 25 i geçeli 7 ayda 500 tl borç birikmiş bu durumda olan var mı acaba ?
-
@denetcii borca nasıl bakıyoruz hocam
-
@denetcii buldum e devletten
-
@paretowilfredo üstad bir gelişme yok mu acaba ?
-
@umut-1-m
Umudumuz var mi umut hocam? -
@b-ays dünden beri online değil o arkadaş bi taş attı gitti işte biz garibanlar da uğraşıyoruz çıkaracağız diye:)
-
Hiç düşundünüz mü @yasakli yasaklanırsa nolur biraz düşünün
-
Arkadaslar birakin beklemeyi bu sayfaya da girmeyin kendi kendimize yazik ediyoruz. Baska sayfalara bakin, Sayıştay a calisin zaman su gibi geçer . Takinti haline geldi bu sgk bizde iyice . Haberiniz yokmuş gibi yapin
-
@denetcii benimde 250 lira var borc 4 ay geçmis oturduğumiz yerden devlete borclaniyoruz iste
-
@shady1 iğneyi kendine çuvaldızı başkasına :))))
-
@denetcii aylik 60 lirayi odeyeceksin iki aydan fazla borcun olursa saglik hizmeti de alamiyorsun hocam devlet okudunuz iyi guzel bosyere ugrasmayin girin asgari ucretle calisin veya asker polis olun diyor kisacasi.
-
@hukukcusmith hocam ben 2 ay sigortalıydım ondada borç birikmiş.Siz ne yapacaksınız gelir testi için pazartesi sonmuş.
-
@denetcii ben gss yaptirdim ailenin gelirinden kisi basina dusen gelir 676 liradan fazlaysa gelir tespiti yaptirmaya gerek yok en dusuk 60 liradan yaptirabilirsin onun icin de en yakin sgk ya gitmen yeterli denetmen adayi olarak guzel borc cikarirlar sana
-
Taşeronla kadroya giren arkadaşlarım kutlama yapıyorlar ....
-
@shady1 olmuyo hocam bu sayfaya her koşulda giriliyo
-
Bakanligin adini TASERON BAKANLIĞI yapsalar siritmaz.
-
@denetcii Evet her ay ~60TL.. Hem sagliktan yararlandirmiyor hem de her ay işliyor