9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Yok hocam yok insan bir tweet atar bir açıklama yapar. Valla haklısınız kandilde bayramda en büyük müslamanlık naralarını atarlar ama iş yapmaya gelince sus pus. Son iki alımda da batırdılar resmen inşallah liyakat sistemi bir gün gelir de insanların hakları yenmez. Ben de hakkımın tez zerresini helal etmiyorum.
-
@yasaklı, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@krtalprn belki o büyük an bu gece 00:30 dur arkadaşlar hemen celallenmeyelim..00:30 dan sonra atış serbest
Böyle bir mesaj da atabilir @msbagli beyimiz :)))
-
@shanks aciklamaktan demedm kardesm aciklama yapmaktan dedim twitlere karsilik bir cevap vermekten bahsettim.
-
@serhats empati yapıyorum kardeşim ben başkan olsam bugün açıklanacak desem sonra o bilmem kaç gün açıklanmasa bi daha tw atmayı bırak sosyal medya kullanmam
-
@paretowilfredo üstat hala yok mu bir gelişme?
-
@hukukcusmith Anladım benim dediğim açıklama olmadan önceki tweet o olmadan hayal gece 00:30 falan of off
-
@shanks bende seni anladm hocam bakanin aciklamasindan sonra dernek baskani dahil kimse bizim twetlere fav atmiyo rt yapmiyo demek istedigim buydu
-
Bir sınav uğruna ya Rab ne güneşler batıyor
-
Üniversiteden 2.38 ortalamayla mezun oldum. Kpss falan benim için hayaldi. Çalıştım çabaladım bu puanları aldım. Bu sene rüzgarı arkama aldım tarih yazıyorum derken tarihe geçtik hep beraber
-
Bakan baskani trolledi, baskan eskisehir il mudurunu, il muduru ozel kalemi, ozel kalem bizi trolledi. Sonuc olarak hepimiz trollendik. Eminim bakan şimdi "Zaaaaa nasıl trolledim hepsini Zaaaa ahdjsudjshz" diye gülmüyordur.
Diğer bir ihtimal.
- Üstadım günler çok sıkıcı geçiyor, napsak?
-(özel kalem) karışma bende
Özel kalem 》twitter》en gec perşembe-cuma kesin》 tweetle
+üstadım Zaaaa ahhzbshszj
- Üstadım günler çok sıkıcı geçiyor, napsak?
-
Umut bundan sonra
sadece
doğmamış oğlumun adı olabilir. -
@kai-hitwatari iyi özetledin hocam.
-
Kurumun adını değiştirsinler SGSK(Sosyal Güvenlik Soruşturma Kurumu) yapsınlar.
-
zalimsin sgk net !!!
-
@dibace Güzelim Sincan’ımı karıştırmayın bu mevzuya
-
Böyle bir ciddiyetsizlik dünyanın neresinde vardır anlamıyorum
-
@kai-hitwatari aşçı bahçıvanı, bahçıvan şoförü, şoför uşağı...
-
Kimse bizi haber de yapmadı. Demek ki gerçekten adam köpeği ısırınca haber oluyor.
-
@budageceryahu sonra herkes bizi trolledi
-
@1903bjk HAHAHA beşiktaşcım benim :):):):):):)