9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shady1, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@banshe msb onu trollemiş
Msb:Ben haftaya dedim ama hangi haftaya hahahaha
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@shady1, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@denetcii, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Yaptım ama bir sor neden yaptım repliği geliyor akıllara hemen:))
-
Birde küfür edenlere laf ediyorlardı az bile söylemişler.
-
En acısıda MSB den tweet gelmeden açıklanmayaçağını bilmemize rağmen 30 dk da bir foruma ve SGK nın sayfasına girmek galiba. Telden gelen her bildirime aceba MSB tweet mi attı diyerek heyecanla bakmak ; bambaşka duygular bunlar
-
@shanks 00.30da açıklanan proda twit ne zaman gelmiş acaba?
-
@serhats 02:02 - 6 Haz 2017 diyor ama gece 2 değildir herhalde
-
Alllaha havale ediyorum artik islerine geldi mi musluman olurlar hicbir kandili bos gecmezler twitler havada ucusur ama insanlara boyle eziyet cektirirler umursamaazlar Allah bildigi gibi yapsin artik hakkimi helal etmiyorum kazansam da dahil.
-
@yasaklı 00.30 derken ?
-
@shanks 12.02 diyo hocam öğlen twit atılmış bugün içinde diye yine yeni günün ilk saatleri açıklanmış..
-
9.promosyonun çilesini anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Konuşmuyorum. Görüyorsunuz. Anlatmaya hiç gerek yok.
-
@serhats Onu bile tutturamamış
-
@krtalprn 8. pro 00.30da açıklanmış ya hani bir umut işte..
-
@krtalprn belki o büyük an bu gece 00:30 dur arkadaşlar hemen celallenmeyelim..00:30 dan sonra atış serbest
-
@yasaklı Önce tweet gelmeli birader.
-
Bakan hanimin aciklamasi olaya daha da kilitledi bence artik kimse agzini acip bir aciklama yapmaya cesaret etmez aciklmaayi gectim twite fav bile atamaz.
-
@yasaklı twitsiz olur mu dersin
-
@shanks her yıl böyle mi olmuş bu olmazsa olmaz bir şey mi ?
-
@hukukcusmith Arkadaşım liste Sgk ya geldikten sonra neden korksun açıklamadan
-
@yasaklı öyle diyorlar