9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
#GayrıVerinSonuçları
-
@denetcii öyle diyince koydu hocam amaaan bize mi kaldı hiç bir şey yapmayalım diyecem de onu da diyemiyorum
-
#SonuçlarGalibaKayboldu
-
Hani artık 9.pro olarak sıyırdık ve durmadan rüya/kabus görüp duruyoruz ya biz aslında en büyük kabusu 6ay önce görmeye başlamışız meğer.. O zamanlar umurumda değildi 2-3aya kadar açıklanır olursa olur olmazsa oturur çalışmaya devam ederim diyodum şmdi kazanmaktan çok açıklanması adeta bende bir hırs/takıntı haline geldi.. İşini düzgün yapmayan yapamayan ve bu vesileyle de hak/emek çalan herkese karşı aşırı öfkeliyim.. Allah sonumuzu gerçekten hayır etsin ...
-
@nonbisinidem ben ekimin sonunda açıklanacağına inanmıştım
-
@meçhulasker seninki fıkra gibiymiş dünyanın en iyimser insanıymışsın demek ki bir zamanlar :)))) Ben Aralık sonuna kadar zaman tanımıştım kendimce şimdi pişmanım keşke hiç yokmuş gibi davransaymışım
-
Şu Eskişehirden yazan denetmeni hala takip eden var mı? Bir şeyler yazdı mı hiç merak ediyorum
-
@nonbisinidem kurumda bir uzman gelmişti yanımıza mülakata gireceğimiz odanın önünde beklerken. Ohal var GVS ler filan hemen biter işlemler için ohalde her yerden onay almaya gerek yok demişti. Ekim sonu biter büyük ihtimalle diye de eklemişti.
-
@meçhulasker 2018 ekim dediyse demek ki
-
@shanks yazmamis
-
@meçhulasker tam ben yaziyodum
-
@b-ays Birde küfür edenlere kızıyorlardı burada gerçi bende kızıyorum az etmişler.
-
Sayın Bakan taşeroncu reislerin tweetini alıntılamış. Taşeron sen nasıl bir kralsın
-
@meçhulasker Usta sayı çok üstelik tamda onların oy potansiyeli olan çok büyük bir sayı var.
-
@shanks adamlar sağ kulvardan gelip bizi geçtiler
-
@meçhulasker Adamlar tam işsiz gibi biz 1 tane atana kadar yüz tane atıyorlar tweet
-
Arkadaşlar hukuk çok değişti elimdeki kaynaklar eskidi sgk ya güvenimde kalmadı hukuk konu anlatımlı ne tavsiye edersiniz
-
@shanks hocam ben size özetleyeyim :
"in saf yok vij dan izinde" -
@meçhulasker Sorsan büyük Müslümanlar ama bol bol kul hakkı yer doymazlar.Sadist olduklarını bile düşünmeye başladım.
-
@shanks hocam müslümalıklarını bilmem ama resmen çile çektirdiler bize bir sınav sonucu u ay beklemez beklememeli