9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@meçhulasker *6 ay
-
Belki de Sayın Cumhurbaşkanımızın bürokraside hantallık açıklamasından sonra önemsemeye başladılar bizim sınav sonucunu.
-
@meçhulasker Ya bekle tirsin belki büyük bir sorun falan olmuştur ama arada sırada bir açıklama yaparsın biz de deriz ki ya önemsiyorlar en azında.
-
@shanks lider
-
@shanks hocam bence açıklama yapılmadığına göre mantıklı bir açıklaması yok.
-
@meçhulasker Ona kesin eminim zaten.
-
@shanks taşeron maşeron derken bizim işler geri planda kaldı. Sayın CB da bürokrasiye laf söyleyince işler ancak o zaman hızlandı bence. Yoksa bizim sonuçları açıklamak taşerona kadro vermekten daha zor değildir heralde.
-
@meçhulasker bu hafta da mı beklemeyelim
-
@tudisiar ben bekliyorum hocam şahsen. Geçen hafta yetiştirmeye çalıştılar ama yetişmedi diye düşünüyorum duyumları da göz önüne alınca. Bence açıklamak isteseler zaten en fazla iki haftalık işi var karmaşık bir olay değil.
-
@meçhulasker yani ben de gecen hafta kesin gözüyle bakmıştım ama açıklanmayınca sanki bu hafta da açıklanmayacakmış gibi hissetmeye başladım. Insallah açıklanır
-
@tudisiar hocam bende geçen hafta özellikle perşembe-cuma dan çok umutluydum ama açıklanmamasına şaşırmadım. Bence haftaya bu iş biter.
-
@meçhulasker aciklanmamasina şaşırmıyoruz artık açıklanması bizi şaşırtır heralde ama yine de umudumuzu kaybetmeden bekliyoruz işte ne yapalım
-
@umut-1-m
umuuut ... sarpin seni aradigi gibi ariyoruz nerelerdesin -
@b-ays yarın 1 Nisaaan falan yazmaz umarim
-
@gök-kız bu forumda yöneticiler görebiliyor mu kişinin ip adresinden bulunduğu adresi filan çok cahilim bu konuda bilen var mı acaba ?
-
@yasaklı Valla ben de hiç anlamıyorum. Zaten hayatımda bi ilk ty
-
http:// www. kpsscafe. com. tr /gundem/sgk-denetmen-yardimcisi-mulakat-sonuclari-unutuldu-mu-h83234.html
-
@paretowilfredo üstad bir gelişme yok mu ?
-
Dünden beri beynimin error verdiği yetmezmiş gibi tam yola çıkacağım vakit arabam da error verdi! Herşey üst üste gelmek zorunda mı ya @paretowilfredo üstad sen bari güzel bir haber ver noluuurrr
-
@yasaklı Bir arkadaşım forum yönetirken görüyorum demişti hala aynı mı bilmem.