9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@budageceryahu Tabi ki buraya yazıp yazmamakla alakası yok ama ben kendi çıkardığım sonucu söliyim genelde o hiç yazmayanlar yada çok az yazanlar var ya onlar kazanır ben kendimde bunu yaşadım kaymakamlık grubunuda takip ederdim hep ordada çok yazan arkadaslar vardı geneli kazanamadı kazansın die hiç tanımadığım halde dua ettiğim insanlar vardı kendim kazanamışım gibi üzüldüm burası inşallah öyle olmaz umarım hepiniz kazanırsınız
-
Dostlar merhaba haftaici tekrar soracagim.. kurum icinden. Gectigimiz haftaki durumu aktarmistim. Bekliyor kurum..
-
@paretowilfredo üstad benim merak ettiğim konu listenin gelip gelmemesi idi hala gelmemiş anlaşılan
-
@paretowilfredo sgk nin beklentiye girmesi de en azindan bir sey.
-
istanbulda denetmenin birisi ayakkabı imalathanesini rüşvete bağlamış her ay gidip para alacakmış ceza yazmama ve danışmanlık yapma karşılığında ikinci maaşını imalathaneden çekerken cortlamış şimdi ceza evinde... denetmen olan ve olacak arkadaşlar sakın ha... evinizi geç alın audi yerine wolsvagen binin ama sakın ha
-
Program ötelenmiş herhangi bir tarih konuşulamıyor, geçmiş olsun. Haliyle yeni promosyon da konuşulmuyor 1 yılı tamamlar gözüyle bakılıyor. Gidin KPSS çalışın.
-
@paretowilfredo üstad benim anlamadığım bu kurum bakanlığa BAĞLI DEĞİL, hiç mi ağırlığını koyup da gönderin artık diyemiyor? Tamam hiyerarşi her yerde var eyvallah da bağımsız bir kurumun insiyatif alabilitesi daha yüksek olmalı diye düşünüyorum yanılıyor muyum???
-
@oeah hangi program hocam
-
@oeah hocam nerden çıkarıyorsunuz bunları??
-
@oeah tamam.
-
@oeah yok kardeş 10 yılı tamamlar.Bi bitmediniz ...
-
@oeah Tek iletisi var gelmiş trollemeye zeka yoksunu seni
-
Hııı evet @oeah öyleymiş ama senin söylemeni bekliyorduk artık dağılabiliriz arkadaşlar 14000 küsur iletiyi beklemene çok içerledik yalnız. Ha bu arada orada oturup gülüyorsun belki hem de farkında olarak belki bir kişinin umudunu zedeledikten sonra amaaan ne olacak ki diye düşünüyorsan bilmem belki kavuğun sahibi bir ders verir belki bir kelebek kanat çırpar belki bir gün bir umudun zedelenir ki samimiyetle söylüyorum umarım yaşamazsın
-
@oeah program ötelenmiş ne demek hocam ? 6 ay az mı gelmiş ? 22. yüzyıla ötelesinler az geldiyse
-
@oeah senin ilimini bilimini dilimini kundaktaki bebeni
-
babam küçükken okumazsan seni sanayiye veririm diyodu verse daha mı iyiydi yoksa anlamadım
-
@meçhulasker beni verdiler hocam ama ben salaklık yapıp gittim üniversite kazandım ne kadar da sevinmiştim oysa ki o anki mutluluğumu asla unutamam.
-
@yasaklı demek ki nasip böyleymiş hocam
-
Arkadaslar caninizi sıkmayın derim az once forumda dolaşıyordum
guy alimi 2018 sayfa 185
@Priss arkadaşımız sgk sonuclari icin ‘ bizzat bakan yardimcisindan duydum eli kulağındadır ‘ yazmis 2 gun once -
Allah aşkına açıklama yapın, diyin ki almıyoruz sizi vazgeçtik vallahi onu da kabul edecek duruma geldik. Bu zulüm nedir ya.