9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@krtalprn siyasi bir söylem işte ne saza dokun ne gönül insinsin
-
Arkadaşlar bu @Priss bi zamanlar bahsedilen bir duyum hasebiyle kendisine haksız yüklenmelerde bulunulmuş olan kişi mi? Öyle bir muhabbet olmuştu da ben daha foruma üye bile olmadığım zamanlar kendisine haksızlık edilmiş filan eğer nicki yanlış hatırlamıyorsam tabi???
-
Bugün kütüphaneden çıkarken güvenlik abi senin mülakat ne oldu dedi. Bende abi daha açıklanmadı dedim. Sinirlenip söverek kurduğu cümleyi söylüyorum: la 7 Ayda bana getirseler tek başıma bitirirdim. Bu ne işimiş böyle :)))
-
@nonbisinidem doğrudur hocam
-
Bu saatten sonra sonuç sayfasini görmeden , Isterse cb desin açiklanacagini, yine de inanmam.
Bakanmiş, yardimcisiymiş, başkanmiş , kesinmiş mış mış geçelim böyle şeyleri -
@shady1 valla guy sürecinde ben @Priss gördüm ona güvenirim @paretowilfredo üstad da bilir nadir güvenilir insanlardan tabi ki yanılır ama samimiyetine inanırım
-
dayanamiyorum dedikçe nasil dayanabildigime sasiriyorum
-
@krtalprn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@Priss hocam sadece guy başlığında olma lütfen size burada da ihtiyaç var
@Priss sgk duyumunu bile maliye sayfasinda paylasiyo. Adam aşık maliye ye
-
@shady1 peki şu an sgk duyumu varmış mı kendisinde :))
-
Bu hafta açıklanacak duyurularina gerçekten inanmak istemiştim.umutlanmistim.suan 2gundur yaşadığım stres den dolayı migrenim üst seviyede.
-
@nonbisinidem oyle diyolar ben demedim
-
Arkadaşlar burdayım fazla vakit ayıramıyorum kusura bakmayın.Küfür işitmek veya beddua almak hiç hoşuma gitmiyor ama duyum aldığım kişiyi bilseniz hadi be dersiniz.Bana dediğini aynen aktardım dostlar çok güvendiğim birisi halada öyle.Ama son anda bi olumsuzluk veya liste kontrolü olabilir diye düşünüyorum.üye girişi yapmadan takip ediyordum ama güzel duyumu sizle paylaşmak için üye olmuştum.Hakkınızı helal edin.
-
@umut-1-m duyum aldığın kişiyi söyle de bizde hadi be diyelim ayrıca gelen tepkiler azalır belki sana
-
@umut-1-m kardesim liste kontrolu nedir yumurta mi bu kontrol ediyorlar
-
@umut-1-m Yemiyoruz ama neyse
-
@umut-1-m Kardeşim bu duyum alınan kişiler niye söylenmiyor anlamıyorum küfür vs hoş değil tabi ama inşallah samimisindir. 7 aydır bekleyen insanların öfkesi bu başka bir şey değil
-
@umut-1-m canın sağolsun kardeşim
-
@umut-1-m nedenini söylemeden olmaz neden gol olmadı cevap rica ediyoruz
-
Adamin süreçle alakasi yok bizim icin sormus sorusturmus yazmis ne kadar sacma sapan yüklenenler var. Adi ustunde duyum kesin değil. @umut-1-m teşekkürler kardeşim ve bu süreçte birseyler öğrenip bunu bizlerin de bilmesi icin yazan arkadaşlarım sağolun.
-
çok tepki veren olmadi bence