9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Her şeyin olacağına varıyor olmasına inanmam akıl sağlığımı muhafaza ediyor.
-
@priss üstad seni guydan sonra buralarda görmek mutlu etti
-
her hafta artık bu hafta da açıklanır ne kadar uzayabilir diyoruz. ne kadar dayanıklı çıktık ve umutlanmaktan vazgeçmedik helal olsun bize
-
@tgc9 ben haftaya açıklanacağına çok inandım açıkçası. Haftaya açıklanmazsa daha da açıklanmayacak gibi..
-
inşallah. mesela sen şu an böyle dedin ya hemen inanıverdik sanki duyum almışsın gibi , umut bitmiyor:)) ayrıca duyumlardansa inanmalara ve hislere daha çok inanıyorum artık
-
@tgc9 yok hocam duyum değil aman diyim ama duyumlardan daha çok inanıyorum hissediyorum.
-
@meçhulasker biliyorum, duyumlardan bir hayır göremedik zaten. yani duyumlarını paylaşanlara lafım yok yanlış anlamasınlar onlara diyenler de suç sonuçta
-
@nonbisinidem kesinlikle haklisin dostum. Mantik boyle diyor. Ancak Bakan talimati vr oluru olmaksizin stratejik konularda adim atamaz. Cunku ulkemizde siyaset burokrasiden buyuktur. Bakan secilmistir, başkan atanmıştır.
-
@paretowilfredo haklısın üstad memlekette o kadar mühim mesele varken denetmen yard almak o kadar stratejik bir karar ki bakanlığın izni olmaksızın alınamıyor :)) Zaten akıl mantık aramak da anlamsız dediğin gibi siyaset büyüktür hiyerarşi işin kilit noktası burası... Allah vere de bu hafta açıklansa hepimiz rahatlasak
-
Artık olan oldu bize
Twit atsan da bir atmasan da
Gelemeyiz artık biz duyumlara
Listeyi açıklasan da bir açıklamasan daHep kendini çektin naza
Yok şubata yahut marta
Bıktım gayrı umutlana umutlana
Listeyi açıklasan da bir açıklamasan daBir candır bu bir andır bu
Gidip gelmez bir listedir bu
Dağ taş değil insandır bu
Listeyi açıklasan da bir açıklamasan da -
@maricinal hocam harika olmuş ağzına sağlık. Bunu twitter a yazın bence. Hep birlikte paylaşalım. Hep birlikte retweet yapalım.
-
Duyum varsa alırız bir dal
-
@meçhulasker dükkan kapalı hocam yarın burası dolar.
-
@kai-hitwatari haftasonu duyumlar da tatil oluyor demek. Yarın ola hayrola.
-
@meçhulasker hafta sonu buralar ıssız olur pazartesi mesai tekrar başlar
-
bu hafta inşallah yine duyumlarla bitmez.
-
Bir sınav ilanı düşünün ki, 700 sayfalık yorumdan 600 sayfasında mülakatın açıklanmaması konuşulsun. Kusura bakma SGK ama sen kurumsallaşma konusunda bir kez daha sınıfta kaldın.
-
@antimülakat onlar hâlâ açığın kimin zamanında büyüdüğünü tartışadursun biz zavallıların ömrü keyif beklemekle geçiyor ne yazık ki...
-
Hantallık sadece bürokraside değil, siyasetçilerde de var.
Bakan açıklayın derse açıklanır. -
Sizleri uzun donem asker arkadasim gibi hissediyorum artik