9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@budageceryahu hocam "bakan açıklayın derse açıklanır" bunun adı zaten net bir şekilde bürokrasi değil mi
-
@nonbisinidem her şey birbirine karıştı artık
-
@krtalprn bekleme mesaisi inşallah bu hafta son bulur
-
@meçhulasker @krtalprn her hafta olduğu gibi bu haftadan da umutluyum çünkü umut etmediğim zaman mutsuz karamsar sevimsiz bir insan oluyorum O yüzden yalan da olsa duyumlar iyi geliyor aslında hepimiz şu süreç yüzünden biraz böyleyiz galiba :)))
-
@nonbisinidem ben bu haftadan ayrı bi umutluyum
-
twittrda etkinliğe katılım gösterin arkadaşlar
-
@meçhulasker inşallah hocam
-
@nonbisinidem umut burları terk etmedi hala
-
@meçhulasker umarım umut bağladığımıza değecek bir hafta olur Dinimiz sübhaneke amin :)))))
-
@nonbisinidem ben hissizleştim artık, la casa de papel dizisindeki Berlin benim.
-
@kai-hitwatari hocam o zaman sgk binasının önünde yaksana sen kendini nasılsa sayılı günün kaldı ilaçlarla da bi yere kadar berlin gibi gitmeden bi işe yaramış olursun burada da yüzlerce insanın duasını alırsın
-
Bu haftada bir şey olmaz boşuna beklemeyin ( tahmin)
-
@yasaklı ben bunu bir düşüneyim hocam ama yanimda sgk binasini da götürürüm
-
@kai-hitwatari bi infial yarat da neyi götürürsen götür (çok bencil hissettim)
-
@yasaklı asil berlin sensin hocam
-
@kai-hitwatari geçicek hocam hiçbir düşüş sonsuza kadar sürmez mutlaka dipten sekip yukarı sıçrayacak yani demem o ki bizler şu an düşüşteysek bunun elbet bir çıkışı olacak ne umudumuzu ne de hevesimizi kaybetmemeliyiz
-
@nonbisinidem umarım düştükten sonra hasarımız az olur
-
Mayısı girmeyiz inş
-
@shanks, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Mayısı girmeyiz inş
Hay ben bu otamatik düzeltmeye ya Mayısı görmeyiz inş
-
@shanks aman hocam allah korusun