9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gök-kız Banlanmamak için yoksa Rtük gelse direk forumu kapatır
-
Yarın bir nişan umarım saçma sapan bir şaka yapılmaz teşekkürler
-
Allah aşkına 180 gün olacak hala duyum peşindeyiz. Ben duyum verenlere artık itibar edemiyorum. Çünkü duyum istemiyoruz, sonuç istiyoruz. O yüzden buraya çok emin değilseniz yazmayın. Sonra da buraya gelip hak, helallik vs. bahsetmeyin. İnsanları hasta ettiniz ya. Artık umutlandırmayın kardeşim yeter.
-
@krtalprn bu süreç başlı başına bir şaka zaten ama yine de olur da biri yanılıp yenilip şu enayileri kekliyim filan derse olay çıkartırım :))))
-
olmasaydı sonumuz böyle.
-
@nonbisinidem Duyumcuların hepsi troll bence zaten yarın zirve yapabilirler saat hatta dakika bile verebilirler
-
Yarın 1 Nisan. Açıklayıp, sonradan da size şaka yaptık, az daha sabredin diyebilirler.
-
#ŞakaDaOlsaAçıklaSonraİptalEdersinSGK
-
@shanks içimden epeyce geçirip de dile getiremediğim şeyleri yarın söylesem sonra da 1 Nisan şakasıııııı desem nolur acep :))))))))
-
Allah 1 Nisan şakası yapacak zavallılarla karşılaştırmasın.Amin.
-
Arkadaşlar merhaba. Kısaca bahsetmek gerekirse ben tarih vermedim veremem de öylesi kandırmak olur ancak bu işin artık öok uzamayacağını düşünüyorum. Ayrıca tweet etkinliği yaparken Mehmet selim bağlıyı etiketlemeyin artık Sgk neredeyse aynı gün listeyi bakanlığa yolladı yani sgklık bişey yok:) iş tamamen bakanlıkta
-
@priss hocam peki bu hafta biter mi şahsi fikrinizce??
-
@nonbisinidem tamamen şahsi fikrim biter
-
@priss eyvallah hocam sağolasın
-
@priss inşallah️ bu arada teşekkür ederiz.
-
@priss inşallah ben de bu haftadan umutluyum
-
Bu arada sırf eğlence amaçlı troll yapan tipler hariç olumlu olumsuz bütün duyumcu arkadaşlardan Allah razı olsun onlar da olmasaydı hiç heyecanı olmayacaktı bi yandan
-
@priss ateşim çıktı birden
-
Ben de açıklanabileceğine dair ümitliyim bu hafta için.
İyice suyunu çıkardılar zaten.
Mecburlar açıklamaya.
6 ay ne arkadaş.
Reisicumhur sopayla dövecek neredeyse bunları. -
Nisan ayına sonuçsuz girdik. Emeği geçenlere teşekkürler. Böyle devam böyle devam.