9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Whatsapp durumumu yakında "konuşamam yanlızca tercihiniyap" yapacam
-
@paretowilfredo Üstad kim açıklama yaparsa inanalım şaşırdık artık. ÇSGB ve SGK'dan gelen açıklamalardan hayır yok.
-
Sgk nin sitesine gire gire internet paketim bitti ya. Bu ekranda ki dayiyla teyze kim acaba.
-
@kenanus123 site tıklanma rekoru kırdı sayemizde. Her tıklamada para kazanıyorlarsa SGK nın açığı kapanmıştır. Belki de biraz daha tıklayalım diye açıklamıyorlar
-
Arkadaşlar aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var galiba yanlızca ülker çikolatalı gofret sevmeyenlerin olduğu bir promosyonun sınav sonucu bu kadar bekler.
-
arkadaşlar benim hala umudum var bu günden. neler neler hep ileri saatlerde açıklandı. 00:00'ı bekliyorum.
-
@umrcn çok şükür umutlu biri var hala. Artık beynimin içi ağrıyor kendimi sıkmaktan
-
@meçhulasker hahah hocam ülkerden reklam mı aldın? Çok mantıklı is yok para yok.
-
Başkan gün içinde Twitter a yazmadıysa ümit yok demektir arkadaşlar bunu anlamamız lazım artık.
-
@umrcn valla yazıyorsunuz şöyle ezelin eyşana inandığı gibi inanıyorum
-
@umut-1-m hocam hala ümitli misin bu isin pazartesiye kalmayacağindan.
-
@mayoz maalesef katılıyorum
-
@hukukcusmith o arkadaşta tarihe gömüldü, sesi soluğu çıkmaz oldu
-
@harristodaro Bu isin icinden olan ozel kalem muduru (sgk denetmeni)kesin persembe cuma dediği yerde bu arkadasa birsey dmeek de haksizlik olur.
-
@krtalprn valla dostum başkan gece 3te de 4te de tweet atmış baktım şimdi de. hatta müfettişlik açıklandığında 2:50 civarı tweet atmış sitemizde yayınlandı diye. gerçekten gece gündüz çalışıyor başkan
-
@umut-1-m, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar ben yine iddialıyım. Aldığım duyumun arkasındayım. Haftasonu dahil pazartesine bu iş kalmayacak inşallah.
Arkadaşım hala iddialı mısın? @umut-1-m -
@umrcn Allah nazarlardan korusun ne diyelim
-
Bekle dedi gitti
Ben BEKLEDİM(enayi gibi)
O da gelmedi, ya
Ölüm gibi bir şey oldu ama ama ama kimse ölmedi -
Ben duyumculara kızamıyorum. Duyumcunun duyumu yetkili bir ağazın "ona da haftaya bakarız" demesiyle yalan olur.
-
500-600 dedik olmadı 700. sayfada açıklansa bari...