9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@hukukcusmith varsa yoksa taşeron.
Okumak eşekliktir, bunu anladım.
Popülizm her dönem iş yapar. Yazık emeklerimize. -
Bir kitapta okumuştum. Osmanlı Devletinin son dönemlerinde İdadiler, Rüştiyeler açılıyor. Eğitim alanında büyük bir atılım var. Anadoluda açılacak okullar için eşraf ve bazı eğitimciler okulların paralı olmasını istiyorlar. Sadece zengin çocukları bu okullara gidecek böyle olursa. Çünkü, fakir ne kadar okusa da yine fakir kalacak. Anlayacağınız bir kısır döngü. Okuyunca kafaları da çalışacak ya, bu sosyal adaletsizlik karşısında belli akımlara meyil edip eleştiri yapar hale gelmelerinden de endişe etmişler.
Velhasıl, okumak da yetmiyor. Şanslı doğmak da lazım.
Hem ne diyor hazret. Öyle bir kadro yok. Boşa beklemesin İİBF. -
Bakan hanım taseronla ilgili soru soran birisine cevap vermis demekki tweetleri takip ediyor , bizim attığımız onca twet umursayan yok cidden okumaya gerek yokmuş bu ülkede
-
Yok arkadaş tüm sosyal vaktimi çaldı bunlar . Siteden ayrılamıyorum bi umut ,acaba , olur mu diye diye yedim kendimi olurda açıklanırsa biri etiketlesin beni arkadaşlarr bidaha siteye bakmayacam yoksa:/
-
artik beklemenin manasi yok mudur???
-
@mağdurum dur kız daha 1 buçuk saatimiz var
-
@shady1 burası benim bi odam oldu artık
-
Bu devranın değişmesi için yetkililerin vicdanlı ve gözü kara olması lazım. Lakin ne demiş şair:
"Ne Godiva geçer yoldan ne bir kimse kör olur" -
-
@mağdurum bekleme olmaz bir şey
-
Hidayet mercan twitter hesabını korumalı yapmış Gerçi ona da kızmamak lazım.İnsanlar açıklama yapmamakda haklı demek ki bu öyle bir taş ki elini altına koyanı her türlü eziliyor sanırım.
-
Bu gidişle açıklanmaMAsı değil de açıklanması büyük sürpriz olacak hepimize. Tabi o da eğer açıklanırsa...
-
@nonbisinidem harbiden ne zaman aciklanirsa aciklansin vay be hayret aciklandi dicem o kadar surpriz bi durum:))
-
calis calis calis... para? para yook
-
Arkadaşlar nerede yüksek oy potansiyeli oraya yatırım. Başka açıklaması yok. 1600 kişi aileleriyle olsun 10 bin oy. Taşeron olayında kaç binler var siz düşünün. Bence taşeron konusu araya girdi biz rafa kalktık hala raftayız
-
@kaldoraç Rafta son kullanma tarihimiz geçti, geçecek.
-
@kaldoraç hocam koca bakanlık/kurumda her şeye aynı kişiler mi bakıyor anlamadım ki
-
@kaldoraç bunun acısı çıkar hocam. Oydan olmaz başka yerden çıkar. Bizi geri plana atan her kim varsa hepsi teker teker ah aldılar, hak aldılar. Taşeron konusuna hiç girmiyorum. O konu faiz gibi benim için alanda verende hakka giriyor.
-
Bugünde akşam 17 30 sonrası kurumu arayan oldu mu ?
-
Arkadaşlar ben tweet atmayı bıraktım,daha önce de bıraktım demiştim ama geri başlamıştım. Bu sefer kararlıyım bence siz de bırakın