9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@thethird hocam inşallah duyumunuz tutar.Tutmazsa da sakın arazi olmayın şaka bi yana duyumunuzu bizimle paylaştığınız için de teşekkür ederim.
-
@karazıpkalı inşallah hocam. Yok hocam ne arazisi sövenleri dinleriz artık yapacak bişey yok Rica ederim hocam inşallah öncelikle işsizler olmak üzere hepimizin gönlünce olsun hersey.
-
@shanks olup olmamasını boşverin bizi aylardır bağlıyor. olmasa da en azından yolumuza bakardık şimdi takılı kaldık
-
Aile bakanlığı da açıklanmış, guy dahil kaç kişi atandı listeden, mülakata katılmayanlarla beraber kaç kişi oldu
-
@thethird dostum belli bir gün vermek çok iddialı
-
@thethird inşallah işsiz olanların hepsi kazanır da bu kadar beklenildiğine değer.
-
@thethird hocam asıl kişilere sövemediğimiz için malûm acısı duyumculardan çıkıyo idare edicen artık
-
Okuyon mu oğlum sen
Okul bitti teyze
Bi yerde çalışıyon mu
İşsizim teyze ben
Aman okuun oğlum okuun
Okul bitti, işsizim teyze ben
Olur olur o da olurDedikten sonra teyzeler
-
@kai-hitwatari hunimi takıp oynayasım geldi gece gece
-
Yine ölüm sessizliği çökmüş buralara herkes nerde geziyo musunuz yoksa çaktırmadan ders mi çalışıyosunuz
-
@nonbisinidem daha demin kalktım hava misss eskiden olsa evde durmazdım şimdi dışarı çıkasım gelmiyor.
-
@meçhulasker Sgk'ya bulaştığımız güne lanet olsun keşke puanım yetmeseydi mülakata gitmeseydim de beklentiye de girmeseydim en azından diye düşünmeye başladım artık
-
@nonbisinidem özelde iki üç tane işe de giremedim burası yüzünden. Tamam pek iyi işler olmasa da iş yani
-
@nonbisinidem ben de cogunlukla diyorum
-
@meçhulasker @mağdurum BİM kasiyerlere iyi para veriyomuş diyolar başvursak mı napsak en fazla 2 hafta içinde sonuç bildirirler en azından :))))
-
@nonbisinidem hocam ben 35-40 binlik bir ilçede yaşıyorum burda BİMe A101 e adamı olmayan giremiyor
-
@meçhulasker hocam tercih alanını genişletcen o zaman ist.da insanlar bikaç vasıtayla sabah 5te yola çıkıyolar işe gidebilmek için, izmirin yarısı da manisaya çalışmaya gidiyor mesela, sınırlanı genişlet sen de
-
@nonbisinidem bişeyler yapcaz da hocam şu meret bi açıklanaydı
-
@kai-hitwatari
hmm tamm bakalım.tercihler ne zaman oğlum? Diyen teyzeleri de unutmayalım annem babam da dahil olmak üzere yıllardır belli bir tercih döneminin olmadığını anlatamadik -
@berlin hahaha bi de şey var iibf'yi anlatamamak.
Ne okuyon oğlum
İıbf
Ne oluyo o? Ne olcan yani? Bankacı mı oluyo?
Her şey olabiliyor.
Hayır öyle değil bitirince ne olcan? Mesela tıp okuyunca doktor, hukuk okyunca avukat, mühendislik okuyunca mühendis oluyo ya. Sen ne olcan?
(404 not found) iibf okuyunca iibf olucam teyze.Bu doktor, mühendis, avukat örneği hiç degişmez