9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kai-hitwatari + işletme okuyorum teyze
- bizi mi işletecen hıhı hahay
-
@kai-hitwatari bi de beni düşün ben "ekonometri" deyince direkt error veriyorlardı insanlar :))))))
-
@nonbisinidem sizin ki harbi anlatılmaz yaşanır tarzı bizde de durum aynı aktüerya ne filmci mi olcan vaaaay
-
@meçhulasker hahahahh :))) bana filmci mi olcan deseler var ya ben çok fena geyik çıkartırdım :))))))
-
Siyaset Bilimi deyince ortalık karışıyo zaten hiç susmuyolar @meçhulasker @nonbisinidem
-
@gök-kız sizden beklenti çok yüksek en az kaymakam
-
@gök-kız oooo size yarım yamalak gündem bilgileriyle ülkenin siyasetini yaptırıyolardır 2dk'da :)))))
-
@meçhulasker "İnşallah, bakalım nasip.." diyorum ve konu kilit
-
@gök-kız Bana da ekonometri dediğimde ne oluyo şmdi o diyolardı ben de ekonomi gibi bişey işte diyiveriyodum onun üstüne gelsin dolar euro altın kurları ve akabinde nereye gittiği belirsiz ülke ekonomisi
-
@nonbisinidem o yüzden öyle ortamlarda kamu yönetimi okudum demeye başladım sonuçta yalan değil ama asıl olan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
-
@nonbisinidem muhabbetin sonu bitcoin
-
@gök-kız o zamanlar bitcoin yoktu Allahtan
-
@nonbisinidem yimpaş vardı o zamanlar
-
@meçhulasker sırf bu şakaya maruz kalmamak için tercihlerime işletme yazmamıştım
-
@kai-hitwatari dedem ne olacaksın deyince ekonomist dedim, o da komünist anladı, baston çekip, neee gominist mi olacan, demişti
-
Ruh halim:Ercü
https://youtu.be/W0Ojv1N3Mdc -
Selam dostlar muhabbet koyu
-
Bakan Ankaragücü için tweet attı inanamıyorum arkadaşlar. Liyakatin önemi bu işte her makam için liyakat lazım sadakat değil
-
@budageceryahu hocam bu yanlış anlaşılma yüzünden Kübada Cheguvara'nın ekonomi bakanı olduğu söyleniyor
-
@kaldoraç kendisinin sürekli kulaklarını çınlatıyorum özellikle böyle zamanlarda