9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Var mı sgk da bi kıpırtı dostlar
-
@nonbisinidem Ben de hocam ben de !
-
@nonbisinidem hocam twitterda özellikle bakanın son gönderisinin altına yazdıkların biraz ağır olmuş. Haklıylen haksız duruma düşmeyelim.
-
@kpssiibf hocam umurlarında mı ki Allah aşkına ne yazsak yarabbi şükür modundalar
-
@nonbisinidem işte o yüzden bence ağır konuşmaya gerek yok hocam, küfür dahi yazsak umurlarında değil.
-
@kpssiibf işte hocam belki tahrik ederim de bişiler söyletirim diye uğraşıyorum ama o da işe yaramıyor
-
Bu süreç biraz daha uzarsa, bunalıma girip Ağır Yaşamlar belgeselindekiler gibi olacağız.
-
Haftasonu olmasına rağmeb burada iyi muhabbet dönmüş
-
@nonbisinidem hocam tahrik tamamen umursamazliga atmasin bizim sonuçları
-
@muratkilicc yok hocam ne alakası var
-
@nonbisinidem Atatürk Londra konferansında bir şey elde edilmeceğini ve savaşın devam edeceğini biliyordu fakat Türk ulusunun haklılığını ve barışçıl olduğunu göstermek için katıldı demem o ki biz çizgimizden ayrılmayalım eskilerin dediği gibi tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hocam
-
@krtalprn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@nonbisinidem Atatürk Londra konferansında bir şey elde edilmeceğini ve savaşın devam edeceğini biliyordu fakat Türk ulusunun haklılığını ve barışçıl olduğunu göstermek için katıldı demem o ki biz çizgimizden ayrılmayalım eskilerin dediği gibi tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hocam
Birde ben bu konuya Londra konferansından nasıl vardım onu da bilmiyorum teşekkürler
-
@krtalprn hocam tarih çalışıyodun galiba beni salon kadını çizgimden kaydıranlar utansın hocam :)))))
-
@krtalprn yılanı öldürseler halelim nenni de gınalım nenni de... yılan demişken benim de aklıma bu geldi hocam
-
Ooooof oooofff bi sigara daha sabret bi sigara daha diye ciğerimiz söndü be
-
@nonbisinidem daha başlayamadım gk gy
-
Yok ki başımızda "bana çizmelerimi tekrardan giydirmesinler " diyecek bi büyüğümüz mekanı cennet olsun
-
@agustcomte hocam onun gibisi daha da gelmez zaten Allah gani gani rahmet eylesin melekler başından ayrılmasın inş
-
@krtalprn şu süreçte en sevmedigim ve çalişmadigim ders tarih yalnız miyim ?
-
@shady1 tarih biraz ilgiyle alakalı bence.. Ben de eskiden pek sevmezdim ama ilgi alanlarım değişmeye başlayınca tarih de ilgi alanıma girer oldu artık çalışmaktan da tarihle ilgili kitaplar okumaktan da keyif alıyorum