9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem tarih kitabi okumayi seviyorum ama dersine çalışmayı sevmiyorum
-
@shady1 hocam eğer yapabilirsen okurken kendin hikayeleştir gözünde film misali canlandırarak hayal etmeye çalış görsel hafıza her zaman daha güçlüdür daha akılda kalıcı oluyor öyle :))
-
@nonbisinidem sgk olsa da boyle seylere gerek kalmasa ama onun da olasi yokmuş
-
@shady1 yok ben seviyorum hocam da genel olarak alan için bakıyorum gk gy sıra gelmedi daha
-
@krtalprn bende de sira gelmiyo. Hukuk iktisat muhasebe maliye sonra yine hukuk iktisat ..... bende böyle tarihe sira yok
-
@shady1 hocam sgk'yı beklerken 2019 kpss gelecek bi de o arada tabi beklediğimiz diğer kurum sınavları filan biz onlardan da olmayalım en iyisi çalışmak Sgk bu saatten sonra olsa da olmasa da :)))
-
Astroloji der ki: Boğalar kariyerleriyle ilgili önemli gelişmelerin olduğu bir haftaya gümbür gümbür başlıyorlarmış Bu haftayla ilgili şu anki en büyük umudum bu :)))))))
-
@shady1 kpss için bakmak gerek
-
-
@nonbisinidem acilin ben de bogayim
-
Siz böyle yazınca ben de bir bakayım dedim. Akrep burcunda haftanın mottosu (motto neyse artık ) :
“Gördüğün gibi bazı şeyler geç olabilir ancak bunun mutluluğu hiç bir şeyle kıyaslanmaz. Belki de erken gelen mutluluk daha çabuk bitecekti. Kim bilir?" -
Acaba komisyon adayların puanlarının olduğu listeyi kaybetti de onu mu arıyor aylardır. Aklıma gelen tek mantıklı sebep bu
-
Bu hafta da açıklanmazsa vay halimize.
-
@kpssiibf 1hafta dokunmaz bize
-
Acaba Nisan'da biter mi bu çile diye düşünüyorum. Takvime bakıyorum altı ay filan gecmis ama o arada sanki bir yıldan fazladır bekliyormusum gibi hissediyorum
-
@shady1 ben bu haftayı kırılma noktası olarak görüyorum eğer açıklanmazsa mayıs hazirana kadar yolu var
-
@shady1, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kpssiibf 1hafta dokunmaz bize
Survivor izlemekten bu hafta dokunulmazlık bizde diye okudum vay halimee:)
-
Şunu kim yaptı yaa
https://twitter.com/GregorSamsa987/status/983029897374371840?s=19
-
@kai-hitwatari çok iyi yaaaa
-
@kai-hitwatari mükemmel ötesi