9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Oo.o mesai başlamış Günaydın arkadaşlar
-
Bu hafta açıklanabilir bence.
-
Rüyamda gvs ye takılma ihtimalim olduğunu sebebinin de horoz dövüşlerine adım karışmış listede 5 kere ismim geçmiş illegal iş olarak Allahm aklımıza mukayyet ol, herkese son olması umuduyla iyi haftalar...
-
@harristodaro horoz dövüşü çok yaratıcıymış sayelerinde hayal dünyalarımız da renklendi
-
@zach, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
185. günden günaydın.
200olsun bizim olsun kimse bizi geçemesin
-
@nonbisinidem yani film falan da izlemedim ama o horoz dövüşüne adımın nasıl karıştığını düşünmekten derse konsantre olamıyorum :d
-
@shady1 200 de olmasın bu hafta hatta bugün açiklansın
-
ben de geldim burdayim.ne vardi simdi işte olsaydık diye gecirdim icimden.
-
Bu haftadan umutluyum
-
@denetcii üçmilyar yedyüselli mlyon milyar naptın sen o kadar para ?
-
Hatırlatma : e-devlet şifresi almayanlar biran önce alsın. Sonuçlar açıklandığında sıkıntı yaşamasın kimse..
-
@staticman çok baskın gördüm seni hocam duyum mu var diye sorayım hemen
-
@krtalprn Durum stabil şimdilik. Ama neden olmasın bu hafta ?
-
@staticman sanırım olması için sebep bulamıyorlar
-
@gök-kız Hayırlısı ama sanmıyorum daha da uzayacağını. Bu hafta kırılma haftası muhtemelen açıklanacak.
-
bende rüyamda yarın 2 de açıklanıyor haberi aldım ah bu rüyalar :)))
-
@staticman İnşallah ️
-
Hocam umut ettiğin kaçıncı hafta saydın mı
@krtalprn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bu haftadan umutluyum
-
@nonbisinidem beni hep bozuyorsunuz gidiyorum buralardan
-
@nonbisinidem, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Hocam umut ettiğin kaçıncı hafta saydın mı
@krtalprn, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Bu haftadan umutluyum
Bir umuttur yaşatan insanı:)