9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@denetcii imzana bayıldım yahu :))) "uzun dönemde hepimiz memuruz" süper ötesi gerçekten :)))))
-
Oldu olacak psikiyatriste götürsünler, çocukluğumuza kadar bilinç altımızı da incelesinler. Güvenlik soruşturması yetmez, her şeyimize baksınlar.
Az daha sabrederiz, alıştık ne de olsa -
@budageceryahu aman hocam psikiyatriste götürmesinler bu saatten sonra hepimizi elerler yoksa
-
@nonbisinidem ülke olmuş tımarhane, biz yine iyiyiz
-
@budageceryahu o da doğru hocam bence sen de haklısın :)))
-
@denetcii hadi ya o zaman bir an önce gelmesi umuduyla
-
@kpssiibf gvs mi kaldı hocam
-
Azrail Temel’ in yanına gelmiş. Hadi demiş, vakit tamam, gidelim Temel. Temel pazarlığa başlamış:
– Daha çok erken, lütfen bana 30yıl daha ver. Azrail tamam demiş. Temel hemen pilot olmaya karar vermiş, nasıl olsa beni havada yakalayamaz diye. Aradan tam 30yıl geçmiş, yine bir uçuş sırasında Azrail gelmiş ve Temel’ e süren doldu demiş. Temel :
– Benim yüzümden arkadaki 300kişiyide mi öldüreceksin. Bırak uçağı önce aşağı indireyim demiş. Azrail :
– Oğlum hepinizi bir araya getirene kadar zaten neler çektim ben : )Aynı hesap sgk bu azabi yasatmak icin hepimizi bir araya topladi.
-
https://youtu.be/o-h5KDhGk_8 Benden tüm kader arkadaşlarıma gelsin bu şarkı
-
@paretowilfredo hocam allah aşkına bize güzel haberler ver.
-
Arkadaşlar bu arada konu dışı ama Aydın bugün resmen yanıyor temmuz sıcağı gibi bunaltıcı bir sıcak var sonbaharda mülakata girdik yaz geldi hala işimiz olup olmadığını bilmiyoruz kazansak da bari bi tatil yapıp kafayı resetlesek :)))
-
@nonbisinidem Ankara hala gri tıpkı umutlarımız gibi
-
Bakam tweet atınca iyice gıcık oluyorum o kadar ses duyurmaya çalıştık tık yok. Çok kısa zaman dedi 17 gün geçti.
-
Bu cümle bana çok koydu şu an
@fatman06, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@nonbisinidem Ankara hala gri tıpkı umutlarımız gibi
-
Girene de girmeyene de dert oldu bu süreç. Her gördüğüm insan daha açıklanmadı mı bu sgk diyor, ben yok demekten sıkıldım, bunlar açıklamamaktan utanmadılar. Ne diyelim, Allah'a havale ediyoruz hepsini. Kazansak bile hakkımız helal değildir artık.
-
Bekleme süresini günlük 3 saate indirdim. 12de kalkıyorum 15e kadar tweet filan gelmezse günün geri kalanını kafadan siliyorum.
-
@meçhulasker hahah ben
-
@meçhulasker ben de zaman makinesi icat ettim hocam, içine girip bekliyorsun. Bekleme süresini ne kadar uzatırsan o kadar açıklanmasına yaklaşıyorsun
-
@aliyar-bey deminden şimdiye geliyorsun yani
-
Açıklandığını görüpte burda paylaşacak olan arkadaştan rica ediyorum açıklandı yazısını büyük harflerle yazsın daha tatlı oluyor