9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@tudisiar aynen hocam 10u var 13u var suan icin elimizde. Şimdilik arttiran yok
-
Descartes bu mülakata girseydi "bekliyorum öyleyse varım" derdi.
-
@budageceryahu sen miydin o :)))) bugün beni çok güldürdün valla Allah da seni güldürsün :)))
-
Selamın aleyküm dostlar. Malesef bugün içinde bir bilgi gelmedi bana. Yine hafta biterken sormak daha makul geliyor bana. Evvelinde bir haber gelirse eğer paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. İlk işim buraya yazmak olur çünkü artık halinize bir deva olsun istiyorum aldığım bir haber. Allah yardımcınız olsun dostlar.
-
@paretowilfredo haftanın bitmesini beklemeyelim yeter artık bi haftasonu daha beklemek koyuyor artık bize. Şimdiden sorduralım lütfen cumaya kalmasın bu iş.
-
Ben de bir haber alamadım dostlar, benim mesajımı da beğenin
-
Dostum @resetat sende var mı bir haber?
-
Arkadaşlar bu Hamit Tekir kim ya burdaysa Allah için bi kendini belli etsin
-
@nonbisinidem bu sefer de haklı çıkmaz umuyorum
-
@krtalprn valla ben korkuyorum
-
@nonbisinidem Noldu ne demiş
-
@nonbisinidem listeye baktım da mülakata giren isimler arasında yok muhtemelen fake isim ya da bizi trollüyor ne dediğini söyleyebilir misiniz?
-
@drago 2 ay daha bişey beklemeyin yazmış
-
@gök-kız bakan "çok yakında" demişken öyle birşey olacağını sanmıyorum(bakan değişmediği taktirde)
-
@drago ben mi yanlış hatırlıyorum ocak sonunda açıkalanabilir diye de yazmıştı bu arkadaş.İnsan sallar da biraz tutarlı sallar herhalde bakan hanımın açıklamasından haberi yok.
-
@karazıpkalı şimdi gördüm daha dün gruba dahil olan birisi için ilk günden bata iddialı bir giriş(bizi trollüyor)
-
herkes işi gücü bırakmış bizi trolleme yarışana girmiş gibi 9. Promosyon olmasaydı bu troller ne yapardı acabaa
-
@drago öyle gözüküyor...
-
Çoluk çocuğun maskarası olduk yeter be
-
Taa aralık ayında mart bile zor diyenleri burada linç etmiştik yok artık daha neler diye. Adamlar haklı çıktı. O yüzden böyle uzun vadeli yorumlar bizi korkutuyor. Bu kadar salak saçma bir eğlence anlayışınız varsa eğer yaşınızdan utanarak vazgeçin troller,birde size katlanacak halimiz kalmadı