9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Ya bu GregorSamsa kim Bu videoları nerden üretiyor nerden aklına geliyor yaratıcı aklın ürünü kimse kendisini gerçekten çok tebrik ediyoruz müthişsin :)))) https://twitter.com/GregorSamsa987/status/983319950902296576
-
@aliyar-bey seni buldum hocam
-
@meçhulasker https://youtu.be/CiDsaZj7PZQ
Linki kopyalamayı unutmuşum -
Martta beklemeyin diyen bir arkadaş vardı teeee Şubat'ta diyordu nerede o ?
-
@sınavuzmanyrd hocam iyi yaptın bu hatırlatmayı çünkü bu haber geldiğinde bir yandan kalp çarpıntısı diğer yandan 6 aydır gece gündüz bize arkadaşlık eden birsinden ayrılmanın verdiği çok acayip bir duyguyla karşılacağım :Dsgk beni ne hale getirdin sgk olric gibi oldun:D
-
Eveet kafalar güzel, huniler takılmış Bu kafayı bize başka hiç bisey yaşatamaz emeği geçen herkese tesekkürler
-
@sınavuzmanyrd hocam buralar zamanında AÇIKLANDIIIII yazısını görmek istiyorum artık diyenleri de gördü ona göre.
-
10u diyen bir arkadas vardi. Bekle bekle 10u da geldi ayın
-
@gmzgmz Ayın 10 unda diye duymuş ama hangi ayın:)
-
@denetcii o ay henüz takvime alınmamış
-
@denetcii whatsap grubunda da ayin 13u diyen bir arkadas var. Ancak o nisan ayinin 13u diyor bu kesin bakan aciklama yaptiginda bile 13u konusunda israrciydi onsallah o bari dogru çıkar
-
@meçhulasker aynen hocam ama bi türlü deminden açıklanma anına gidemiyorum
-
@nonbisinidem Ben yapmışam ağam :)))
5 aydır şahsi hesabımdan Tweet atıyordum. 6. aya yaklaşınca bir de fake hesap ile etkinliklerde sayıyı arttırayım dedim. Kafa gitti artık :))) -
@gmzgmz beklediğimiz güne geldiğimizde öğrendiğimiz tek şey beklememiz gereken başka birgün olduğu oluyor.
-
@gmzgmz kimmiş o arkadaş başka ne demiş hocam
-
@krtalprn grupta bizim gibi sonuc bekleyen biri hocam. 13ünde açıklanacağını düşünüyor baska bir şey demedi
-
@gmzgmz hocam o arkadaşın ki duyum değildi ama galiba tahmindi yanılmıyorsam
-
@krtalprn bu hafta açıklanacağını hissediyorum.Bakan bile çok kısa süre diyeli neredeyse üç hafta olacak.Bakanlıktan yol su elektrik istemiyoruz ya bu işi daha fazla uzatacaklarını düşünmüyorum.
-
@tudisiar evet hocam öyleymiş. Ama bakan aciklama yaptiginda bile hic umutlanmayin 13unden once aciklanmaz diye uyarmıştı gerçektende bir sonuc alamadik. O yuzden inanmak istiyorum ben :))
-
@gmzgmz boş boş beklemekte cok sıkıcı hadi 13unu bekliyoruz o zaman bu sefer